2777
2789
عنوان

شوهرم به غلط کردن افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1792 بازدید | 74 پست
چرا اشکالی نداره اگه این پول باشه و سرش دعوا و جنگ نباشه چ اشکالی داره ب خودش برسه اما این مدلی نه و ...

چه اشکالی داره🙄خواهشادیگه شورروشن فکری رودرنیارین خیلیم اشکال داره آدم هرماه سه چهارتومن پول اینچیزابده چخبره همراه کمدنمیترکه😒🤣اصن باعقلم گوردرنمیاداینم بخودرسیدن نیست عرضم بحضورتون😑

راستش من الان تاپیکاتو میدیدم‌اون چیزایی ک شما گذاستی واقعا قیمتی نداره نمیدونم چرا دنبال جنجال و دع ...

اصلا اوکی من نمیگریم والی سه تومن خرجی خونه واقعا عجیب نیست تو این گرونی؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونا جدا هست من بحثم اینه تو این رمونه خرج خونه سه تومن اخه؟؟؟ 

نگا عزیز شاید بعضی وقتا واقعا شوهرت نداشته باشه نمیخواد مستقیم بهت بگه یکم درک داشته باش چرا نشه با ۳تومن یه ماه گذروند ،یکم کمتر چیپس و پفک و خوراکیای گرون قیمت بخورین مگه چی میشه ،واقعا از لحن صحبت کردنت متوجه شدم احترامی به همسرت قائل نیستی راحت بهش میگی اسکل ،خدا کنه همیشه جیبتون پر پول باشه ولی اصلا اصلا رفتارت به عنوان خانم خونه و شریک زندگی مناسب نیست 

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

نگا عزیز شاید بعضی وقتا واقعا شوهرت نداشته باشه نمیخواد مستقیم بهت بگه یکم درک داشته باش چرا نشه با ...

داره درامدش خوبه ده ت کرایه مغازه میده وقتی پس در میاره

چرا اشکالی نداره اگه این پول باشه و سرش دعوا و جنگ نباشه چ اشکالی داره ب خودش برسه اما این مدلی نه و ...

چه اشکالی داره🙄خواهشادیگه شورروشن فکری رودرنیارین خیلیم اشکال داره آدم هرماه سه چهارتومن پول اینچیزابده چخبره همراه کمدنمیترکه😒🤣اصن باعقلم گوردرنمیاداینم بخودرسیدن نیست عرضم بحضورتون😑

چه اشکالی داره🙄خواهشادیگه شورروشن فکری رودرنیارین خیلیم اشکال داره آدم هرماه سه چهارتومن پول اینچیز ...

ن حرف من اینی ک شما میگی نیست

اقا اونی ک وضع مالیش عالیه و درامد عادی میتونه خرج کنه اما ن اینکه خون شوهرو کنی تو شیشه ک میخوام خرج خودم کنم حرفم اینه

بااین وضع گرونی این خرج دور از باور نیست اما برا کسی ک داره ن کسی ک زندگی رو زهرمار خودشو شوهرش کنه

الان ب عبارتی  رفتار اسی زورگی ی یا ب عبارتی گداییه

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

اقا طرف اومده ب عن خوردن افتاده گفته من غلط کردم یه زری زدم یه شوخی کردم منو ببخش منکه س تومن نمیدادم ۳۰ تومن میدادم حواسم نبود از دهنم پرید 

عنوانم ک زدینو بهمون اطلاع دادین شوهرتون ب غلط کردن افتاده 

حالا چتی ب چی زدی خواهرم؟

گیرت چیه؟

از ما چه کار برمیاد

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃

وقتی اقتدار مرد خونه ،شکسته بشه ،و بقول این خانوم ب غلط کردن بندازیمش، دیگه چیزی از غرور و مردونگیش میمونه ....

بخدا خیلی چیزا دلم میخواد .ولی پوله ماهیانمو جمع میکنم که مبادا یه چیزی تو زندگی بخوایم خرج کنیم واسش ،و همسرم دستش خالی باشه

نگا عزیز شاید بعضی وقتا واقعا شوهرت نداشته باشه نمیخواد مستقیم بهت بگه یکم درک داشته باش چرا نشه با ...

من واقعا عصبانی شدم از اون سه ت خرج خونه وگرنه میگفت یه ت به خودت میدم فقط تمام اوکی بود اینکه میدونه گرونه اینا خودش قبول کرده میگه چرت گفتم واقعا هم منطقی نیست یه تایدو ریکا تاید میگسری کلی میشه

چرا گلم عجیبه اما دعوا ی شما عجیب تره

۳ تومنو ک زد هروقت کم اوردی پیام بده برام پول بزن دعوا چیه اخه یا این بی حرمتیا

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
اقا طرف اومده ب عن خوردن افتاده گفته من غلط کردم یه زری زدم یه شوخی کردم منو ببخش منکه س تومن نمیداد ...

هیچی گلم کاری نگفتم کنید من عصبانی بودم اینجا نوشتم شبتون بخیر

من واقعا عصبانی شدم از اون سه ت خرج خونه وگرنه میگفت یه ت به خودت میدم فقط تمام اوکی بود اینکه میدون ...

خب می‌تونستی بگی این براخرج خونه کمه نه اینکه بروبابااسکول من فقط سه تومان همراه خرج مدوپوشاکمه

2790
2778
2791
2779
2792