برگشته میگه سه ت میدم به خودت و خرج خونه جز گوشت و مرغ وات د فاز 😂😂😂😂😂😂اوسکل پلشت
این تاپیک قبلیم بود👆👆👆
بقدری ناراحت شدم که حد نداذه این در صورتی گفت که من در ماه سه چهار ت فقط لباسو کیف کفش میخرم
االان پشیمون شد میگه منظورم این نبود کلا اون بدم ولی واقعا حس میکنم بی ارزشم ک اون گفته حالا حالا از دلم در نمیاد کلی عذر خواهی کرد واسم پول ریخت گفتم پولت واست کارت به کارت میکنم نمیخوامم دیگه به من پول بدی اومد بغلم کرد پرتش کردم اونور اخه مرتیکه سه تومنت به هر احمقی بگی خندش میگیره میگه یه عددی گفتم الکی بازم میدادم کم بود ولی الکی میکه قشنگ جدی داشت میگفت اصلا کپ کردم من واقعا تو فکر رفتم واس انقد بیششعوریش میکه من خودمم انقد خرج میکنم در صورت ک ما خورد خوراکمون خوب و رو به بالاس واقعا دلم شکیت از حرفش دیگم نمیخوام تحویلش بگیرم اصلا به پول خودم کار ندارم این که گفت خرج خونه پسمام ریخت اومد بوس کنتم منم از حرص حولش دادم بعد رفت کپید فردام خونست میخواد هی اویزون شه من تحویلش نمیگیرم پس فردام بره سرکار میبندمش به رگبار پی ام
من ب شخصه نمیتونم رفتار شمارو تحمل کنم چ برسه ب همسرتون ک مدام کنار شماس
دوست داشت با کل شهر بخوابه..... منم دیگه بیدارش نکردم! (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد) :( زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید! ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار خلافش اتفاق افتاد ، اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر که نشون میداد
ومنی که ته مونده حسابم رو میدم بهش که کم نیاره و منی که هر چه قدر داده گفتم نگران نباش میگذره ..... ...
بهترین کارو میکنی زندگی مشترکه زورگیری نیست ک
دوست داشت با کل شهر بخوابه..... منم دیگه بیدارش نکردم! (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد) :( زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید! ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار خلافش اتفاق افتاد ، اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر که نشون میداد
دو کلاس سواد نداره یه متن بنویسه مفهوم برسونه، اومده پز الکی میده تو نی نی سایت. معلومه داره آرزوهاش ...
من کلاس نذاشتم کسی من اینجا نمیشناسه کلاس بخوام بذارم دوست عزیز این که تو این زمونه برگشته میگه سه تومن میدم واس خودت خرج خونه حرصم گرفته از شدت حرص هم تند تند تایپ کردم