2777
2789
عنوان

شوهرم به غلط کردن افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1792 بازدید | 74 پست
همین رو مخمه اینا میدونه بعد این به من گفته بعد میگه شوخی کردم شوخیه عنه😳

اه چقد بی ادبی شما 

کاش میشد فرهنگو ادبم با پول خرید ولی حیف...

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃

من ب شخصه نمیتونم رفتار شمارو تحمل کنم چ برسه ب همسرتون ک مدام کنار شماس

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ومنی که ته مونده حسابم رو میدم بهش که کم نیاره و منی که هر چه قدر داده گفتم نگران نباش میگذره ..... ...

بله منم کل طلاهام وقتی نداد دادم بهش منم کردم این کارارووو. بعد این بمن میگه

ومنی که ته مونده حسابم رو میدم بهش که کم نیاره و منی که هر چه قدر داده گفتم نگران نباش میگذره ..... ...

بهترین کارو میکنی زندگی مشترکه زورگیری نیست ک

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد
ازدواج کردیم مثلا.نیومدیم دبی خرید که.هر ماه پدر این بیچاره ها رو دربیاریم . خرید کردن بعضیا ،بیشتر ...

حق

مَرآ قولی‌ست بآ جآنآن کِه جآنآن جآنِ مَن بآشَد🫀واسه بابا شدن عشقم دعا کنین🌝اخه اون بهترین بابای دنیاست🙃
بله منم کل طلاهام وقتی نداد دادم بهش منم کردم این کارارووو. بعد این بمن میگه

مردا گاهی از این حرفا میزنن شما باید اینجوری رفتار نکنی عزیزم ..حرکت امشبت از سر ناراجتی بوده ولی فردا ادامش نده اون فهمیده اشتباه کرده 

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی
دو کلاس سواد نداره یه متن بنویسه مفهوم برسونه، اومده پز الکی میده تو نی نی سایت. معلومه داره آرزوهاش ...

من کلاس نذاشتم کسی من اینجا نمیشناسه کلاس بخوام بذارم دوست عزیز این که تو این زمونه برگشته میگه سه تومن میدم واس خودت خرج خونه حرصم گرفته از شدت حرص هم تند تند تایپ کردم 

حالا وقتی بخاطر این اخلاقت ازت دل کند اون موقع متوجه میشی ،مگه بنده خدا عابر بانکه انقدر خرج میکنی بجاش حداقل طلا بخر پس انداز کن واسه خودت زمینی،ماشینی یه چیزی که نداری بخر ،

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚