2777
2789
عنوان

ژله

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 43 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نی نی یار این زن همه تایپکای منو خراب کرده لطفا از نی نی سایت پرتش کن بیرون تا حساب کاردستش بیاد.ممن ...

نی نی یارو باید تگ کنی همینجوری نمیاد که

بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره 😔😔
یعنی چی خانوم چرا به افغان ها توهین می‌کنی ؟؟؟؟

ب افغان ها توهین نکردم عزیزم این زن لایق فحش بود جواب اونو دارم وگرنه افغانا خیلیم ادمای با شعورین ولی موندم چرا این توشون گندیده دراومده

ب افغان ها توهین نکردم عزیزم این زن لایق فحش بود جواب اونو دارم وگرنه افغانا خیلیم ادمای با شعورین و ...

باشه درست ولی میشه توی فحش که میدی از کلمه افغان استفاده نکنی چون اینجوری جمع بندی میکنی عزیزم 

باشه درست ولی میشه توی فحش که میدی از کلمه افغان استفاده نکنی چون اینجوری جمع بندی میکنی عزیزم 

درست میگین ببخشید من قصد ناراحت کردن کسی رو نداشتم...ولی واقعا این زن نفهم شورشو دراورده از دیشب تابحال داره وراجی وتوهین میکنه منم جوابشو دادم

شما مگه همو میشناسید چتونه اخه؟

نه نمیشناسیم ولی بخدا خودش شروع کرد نمیدونم از کجا عقده داشت اومد زیر تایپک من ازکارام ایراد گرفت خداشاهده کارام هیچ ایرادی نداشتن اومد چرند گفت و توهین کرد ب کارام

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز