2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای ازدواجمم  ف.ال میگیری ؟ 🙏🏼😅💕

-   سخت به این نیت پایبند شده اید و افکار جنابعالی را به خود مشغول ساخته است درحالی که این نیت نیاز به صبرو حوصله دارد زیرا مقدمات کامل این ار فراهم نشده است پس به جنابعالی توصیه می کنم که دعا کنید 

این نیت مراتب عشق و احساسش بیشتر ا زعقل واندیشه می باشد پس لازماست با شخصی با تجربه و دلسوز مشورت کنید

مسافرت را تصویه میکنم ولی برای خرید و فروش زمان مناسب نمی باشد ازدواج و طلاق راهی طولانی دارد از مسافر مژده ای به زودی دریافت خواهید کرد ملاقاتی مهم در پیش خواهید داشت

برا منم بگیر لطفا

۱-   این نیت بسیار خوب می باشد اما باید عجله نکنید و با صبر اقدام کنید تا مقدمات کامل آن فاهم گردد پس به شما مژده می دهم که جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد و همه چیز برای اجرای این نیت فراهم می شود و تردید و وسواس و دل مشغولی جنابعالی ناشی از عدم اتکای به نفستان می باشد پس باشادی و خوشحالی به استقبال این نیت بروید

۲-   ملاقاتی مهم در پیش دارید و شخصی به شما کمک خواهد کرد تا این نیت انجام گیرد واو شخص ناصح و خوبی است

۳- دیگران حسرت زندگی شما را می خورند به همین جهت قصد خرابکاری دارند ضروریست که راز دل خود را فاش نسازید

۴- همسری مهربان فرزندانی شایسته وز ندگی نسبتاً مرفه و آسوده همراه با موفقیت را به شما تبریک می گویم

۵- به یکی از مشاهد متبرکه بروید و نذر خود را ادا کنید و درهیچ حال ا زاندیشه و خدمت به پدر و ماد رخود و همسرتان غافل نشوید سفری مهم و مبارک در پیش دارید و مژده ای به دست می آورید

۶- در ۱۶ شب آینده خوابی خواهیددید که با گربه ای زیبا درجایی هستید و به آن گربه خیره شده اید نشانه زیرک طبعی شما است که مورد توجه و محبوب همگان قرار گرفته اید پس سخت مواظب زندگی خودباید تا از چشم حسودان به دور بایدو نگران فرزندیا زندگی نباشید

برا منم ف ا*ل میگیری عزیزم؟

ازینکه انسانی خیرخواه و مهربان هستید و همیشه خوبی دیگران را طالبید خداوندنیز به شما و خانواده جنابعالی کمک می کندبطوریکه چند قبل ار خطر بزرگی خانوده یتان رهایی پیداکرد پس می بایست به شکران آن نذر خود را اداکنید

۲-   از اینکه دیگران سخنان خیرخواهانه شما را درک نمییکنند ناراحت نباشید پس به کسی نصیحت کنید که به حرف شما گوش می دهد زیرا لسانالغیب نی در بیت هشتم فرماید ( بر دو چشم سرگشته من باید هزار با ر دریغ خورد زیرا با آنکه مانند دو آینه است ولی آن بخت و سعادتت را ندار که نمایانگر چهره زیبای یار شود )

۳-   فرزندم جنابعالی مشکلی دارید ولی برا حل آن از بیراهه اقدام نمو ده ایدو متاسفانه دیگران شمار ا دراین راه داخل کرده اند که نمی بایست انجام می دادید زیرا کسی که دارای قلبی مهربان وپاک می باشدنباید به حرف نامحرمان گوش کند فرزندم مطلقاً با افراد  بداخلاق وبد عهد نشست و برخاست نکنید

۴-   این نیت با کمی حوصله و شکیبایی انجام میگیرد و شتاب جایز نمی باشد ولی به زودی مقدمات کا ر آن انجام میگیرد

۵-   فرزندم هیچ کس به اندازه همسر نامناسب مزه دنیارا برای انسان تلخ نمی کند وهمسر خوش تیپ بد اخلاق گیاه مذبله است که دهان را همیشه تلاخ می کند و لی همسر مهربان وهمراه و با حوصله دنیایی اززیبایی و آسایش است

۶-   مسافرت را توصیه نمی کنم ولی خرید و فروش خوبست و تغییر شغل فعلاً صلاح نمی باشد چون به زودی موقعیت بهتری خواهید داشت

عزیزم من نیت کردم اگه امکانش بود برای منم بگیر🥺🙏🤍

۱-   خیلی مایلی که از او خبر و اطلاعی پیدا کنی و سرنخی به دست بیاوری ب همین جهت دنبال این و آن می گردی درحالی که این نگرانی بی جهت و بی حاصل میباشد چون وقت مناسب برای این کارنیست و وسایل مورد نظرهنوز کاملاً مهیا و آماده نشده است پس این امر را به موقعیت بهتری حواله کن

۲-   لسان الغیب صریحا ً دربیت دوم شما را راهنمایی می کند و می فرماید ( قسم به جان محبوب اگر از جانب یار خبری برایم بیاوری به شکرانه آن جان خود را نثار میکنم ) پس دعایی بخوان و نذری کن وهمین پنجشنبه به یکی از مشاهد متبرکه برو و زیارت کن که گشایش حاصل شود

۳- بی تابی و بی قراری شما دراین مورد بی جهت می باشد زیرا او درحال حرکت و اقدام و کوشش می باشد به زودی مژده ای دریافت میکنید که باعث خرسندی و خوشحالی فراوان شما خواهد شد

۴- مسافرت را توصیه نمیکنم اما خرید و فروش عالی است ازدواج زود است و طلاق ناممکن اما بیمار شفا می یابد و مسافر به سلامت و خوشی محفل شما را گرم می کند و هدیه ای دریافت می کنید و مقامی به شما پیشنهاد می کنند که بسیار عالی است از پولی که به دست می آورید صدقه دهید که زیاد می شود

۵-   کسی که از شما چیزی درخواست کرده است درخواست او را اجابت کنید ولی مواظب حرکات و اعمال او باشید چون دیگری او را وسوسه می کند خودش آدم خوبی است و غل و غش ندارد

۶-   در خانواده ای پر مهر و صمیمی و علاقه مند و نسبتاً مرفه و شاد زندگی می کنید قدراین زندگی را بدانید به سخن آن دو نفر حراف و پر مدعا و دروغگو و لاف زن توجه نکنید که طبل تو خالی هستند واین حرفها را بدین جهت می زنند که اولاً به زندگی شما رشک و حسد می برند ثانیاً می خواهند عقده های خود ر ا بپوشانند شما ارزش زندگی  خوب خود را بدانید و فریب نخورید

۷-   یک مرتبه بسیار ضرر کرده اید سعی کنید از آن درس عبرت بگیرید و بیش از این خرده نگیرید و دست از ولخرجی و مشکل پسندی بردارید تا موفق شوید .