79gole_narges مدیر عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 498 عنوان چالش قد 🤝🏻 | مشاهده متن کامل بحث + 2849 بازدید | 236 پست بچه ها متر دارین دقیقا بگین چندین...خیلی افسردگی دارم .. شاید یکم امیدوار شدم ک خیلی کوچولو نیستم💔اندازه قد و دور شکم و دور باسنتونو بگین.. شما اول بگین چون من روم نمیشه الان بگم🦩🦩خیلی دارم غصه میخورم بچه ها😩 1401/09/03 | 19:14 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
79gole_narges مدیر استارتر عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 498 من خیلی اهل خوردن نیستم مجبوری دارم میخورم خخخ جامون بیا عوض کنیم کاش میشد خواهر...
صورت_عروسکی عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 5996 چیزی نداد یه رژیمگفت که کربوهیدرات و چربی زیاد مصرف کنم ادویه به غذا هام زیاد بزنم یا مثلا سس یا ... ممنون عزیزم🌹 باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیم 😒چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂 انتظار از هرنظرخیلی سخته مخصوصا منتظر نی نی 😍پس براشون دعا کنید وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾و زكريا را [ياد كن] هنگامى كه پروردگار خود را خواند پروردگارا مرا تنها مگذار و تو بهترين ارث برندگانى (۸۹).
79gole_narges مدیر استارتر عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 498 خداروشکر ررر ولی نه سینه دارم نه باسن مقوا دیدی؟من مقوام عهه..بازم از سینه بزرگ و باسن کوچیک بهتره.. تو حداقل لباس فری بپوشی اوکی میشی
صورت_عروسکی عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 5996 عهه..بازم از سینه بزرگ و باسن کوچیک بهتره.. تو حداقل لباس فری بپوشی اوکی میشی نه دیگه باید همه جام خالی باشه باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیم 😒چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂 انتظار از هرنظرخیلی سخته مخصوصا منتظر نی نی 😍پس براشون دعا کنید وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾و زكريا را [ياد كن] هنگامى كه پروردگار خود را خواند پروردگارا مرا تنها مگذار و تو بهترين ارث برندگانى (۸۹).
مامان_رادین۸۷ عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 3310 عه عزیزمم..باز سینه و باسن کوچیک بهتره تا باسن کوچیک و سینه بزرگ..من احساس بی ریختی میکنم😩 عیب نداره بابا اصلنم هیچ کسی بی ریخت نیس اعتماد به نفس داشته باش عزیزم❤چندتا بچه داری سینه هات به خاطر شیر دادن بزرگ شده؟ کسی را جریحه دار نکنید.. عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
snowdrop111 عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 1092 خیلی خوبه که..اندامت چجوره لاغرم اصن دوس ندارم...بالا خوبه باسن صااااف💔😂بعدم هر چی مانتو انتخاب میکنم کوتاهش قشنگه ک برام کوتاهه😐💔😂
79gole_narges مدیر استارتر عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 498 قدم ۱۷۸ وزنم ۵۵ کمبود وزن دارم دکتر میرم کلی رژیم داده که بخورم وزنم زیاد شه ولی متاسفانه هرکاری ... میگم قد ۱۷۸ چه حسی دارهه؟ بالا بالاها هستیا.. وزنت خیلی مهم نیست..قد بلند خوشگله لاغرشم خوشگلتر ..از نظر من
79gole_narges مدیر استارتر عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 498 خب چرا ورزش نمیکنی عزیزم تو رژیم غذاییت ی تغییراتی بده عضلات باسن ب راحتی رشد میکنن دارم کمتر میخورم..ورزش فقط شرایط تو خونه ورزش کردن دارم.. ک تا الان تاثیر نداشته
مامان_رادین۸۷ عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 3310 میگم قد ۱۷۸ چه حسی دارهه؟ بالا بالاها هستیا.. وزنت خیلی مهم نیست..قد بلند خوشگله لاغرشم خوشگل ... حس خاصی ندارم😐😂من بسکتبال بازی میکنم از نوجوونیم ممکنه از اون هم باشه ولی ولا تو خانواده ما همه قد بلندن قد من خیلی چیز عجیبی به نظر نمیاد مثلا همسرم قدش ۱۸۹ اونو ببینی چی میگی😂ولی قد خودتم خوبه ها 😍مرسی از لطفت عزیزم❤ کسی را جریحه دار نکنید.. عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
79gole_narges مدیر استارتر عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 498 باز من میگم کاش قدم کوتاه بود اصلا نمتونم پاشنه دار بپوشم اطرافیانم از من کوچولوترن همگی بهتر عزیزم..حالا من خیلی دوست دارم کفش بدون پاشنه بپوشم .. ولی احساس داغونی میکنم..پاشنه بلند چیه واقعا..هیچ جا راحت نمیشه باشی ...
adrina_95 عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 3064 من ۱۸۰ هستم تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊♀️ پس هیچ وقت دنبال هیچ مردی ندو😏😝
79gole_narges مدیر استارتر عضویت: 1400/08/07 تعداد پست: 498 لاغرم اصن دوس ندارم... بالا خوبه باسن صااااف💔😂 بعدم هر چی مانتو انتخاب میکنم کوتاهش قشنگه ک برام ... عه عزیزم...با تموم وجود قضیه پایین تنه رو درک میکنم.. حالا میگن بدنسازی خیلی خوبه برا حجم دهی
adrina_95 عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 3064 چاق نیستم ولی تپلی ام تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊♀️ پس هیچ وقت دنبال هیچ مردی ندو😏😝