2777
2789
عنوان

چالش قد 🤝🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 2849 بازدید | 236 پست
چیا داده بهت بخوری منم لاغرم باید وزنم بره بالا

چیزی نداد یه رژیم‌گفت‌ که کربوهیدرات و چربی زیاد مصرف کنم ادویه به غذا هام زیاد بزنم‌ یا مثلا سس

یا لبنیات پرچرب بخورم‌

سیب زمینی‌ آب پز و ماکارونی اینا ام گفت هفته ای دو بار ماکارونی خوردم

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره نیست..ریزمیزه دیدم خوشگل و با مزه..ولی اندام قشنگ.. من خدا علاوه به قد باسن هم نداده.. سرشونه و ...

خب چرا ورزش نمیکنی عزیزم

تو رژیم غذاییت ی تغییراتی بده 

عضلات باسن ب راحتی رشد میکنن 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

به نظرم قدت ک بلنده ..لاغری هم بهت میاد.. لباسی فری سایز بگیر..خیلی جیگر میشی

مرسی عزیزم 😍❤

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
اره وزنت کمه.. قدت ولی خیلی نرماله..بابتش خداروشکر کن..چون الان دارم زجه میزنم ک ی پنج سانت خدا ب قد ...

باز من میگم کاش قدم کوتاه بود اصلا نمتونم پاشنه دار بپوشم اطرافیانم از من کوچولوترن همگی

اره نیست..ریزمیزه دیدم خوشگل و با مزه..ولی اندام قشنگ.. من خدا علاوه به قد باسن هم نداده.. سرشونه و ...

منم‌ باسن‌ ندارم‌ سینه هامم‌ بزرگ نیس یدونه پسر بزرگ کردم‌ بهش شیر دادم‌ سینه هام اندازه دختر ۱۶ساله‌ خخ‌ شاید یکم بزرگ

چیزی نداد یه رژیم‌گفت‌ که کربوهیدرات و چربی زیاد مصرف کنم ادویه به غذا هام زیاد بزنم‌ یا مثلا سس یا ...

خوشبحالت من خیلی عاشق غذا خوردنم..ولی چون شکمم بزرگه همه اینارو باید حذف کنم

خوشبحالت من خیلی عاشق غذا خوردنم..ولی چون شکمم بزرگه همه اینارو باید حذف کنم

من خیلی اهل خوردن نیستم مجبوری دارم میخورم‌ خخخ‌ جامون بیا عوض کنیم

منم‌ باسن‌ ندارم‌ سینه هامم‌ بزرگ نیس یدونه پسر بزرگ کردم‌ بهش شیر دادم‌ سینه هام اندازه دختر ۱۶ساله ...

عه عزیزمم..باز سینه و باسن کوچیک بهتره تا باسن کوچیک و سینه بزرگ..من احساس بی ریختی میکنم😩

خیلی عالی هستی😍 خوب کاری میکنی بدن خوش فرم خیلی روی روحیه تاثیر داره

قربونت گلم ممنون❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤