2777
2789
عنوان

چالش قد 🤝🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 2849 بازدید | 236 پست
من پشت کنکوری بودم پشت کنکور موندن منو از زندگی عقب انداخت فشار عصبی و روزای پر استرسمو فراموش نمیکن ...

آخه من شرایطم هم جوری هستش که باید یه شغلی برم که درامد خوبی داشته باشه در آینده 

خودمم موندم اگه کنکور رو ول کنم چی بخونم،وکالت یا مهندسی کامپیوتر یا...

اینم بگم آدم سخت کوشی هستم و درس خوندم هستم ولی رسما کنکور وضعیت خوبی رو نساخته برام

آخه من شرایطم هم جوری هستش که باید یه شغلی برم که درامد خوبی داشته باشه در آینده  خودمم موندم ...

من تو شرایطت بودم درکت میکنم

ب وکالت خیلی فکر نکن

اما مهندسی کامپیوتر هم رشته خوبیه و جای رشد داره

بازم ب علایقت فکر کن و تصمیم بگیر 

بین این دو رشته

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پشت کنکوری بودم پشت کنکور موندن منو از زندگی عقب انداخت فشار عصبی و روزای پر استرسمو فراموش نمیکن ...

آخه من شرایطم هم جوری هستش که باید یه شغلی برم که درامد خوبی داشته باشه در آینده 

خودمم موندم اگه کنکور رو ول کنم چی بخونم،وکالت یا مهندسی کامپیوتر یا...

اینم بگم آدم سخت کوشی هستم و درس خوندم هستم ولی رسما کنکور وضعیت خوبی رو نساخته برام

خانواده ام هم توقع بالا ازم دارن و میدونم اگه بخوام برم رشته ی بدون کنکور ناراحت میشن

اصلا موندم خودمم...

آخه من شرایطم هم جوری هستش که باید یه شغلی برم که درامد خوبی داشته باشه در آینده  خودمم موندم ...

خب رشته بدون کنکور حتما ب این معنا نیست ک شما درس خون نیستی

فقط سد کنکور برداشته شده توی دانشگاه خودتو نشون میدی

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

خب رشته بدون کنکور حتما ب این معنا نیست ک شما درس خون نیستی فقط سد کنکور برداشته شده توی دانشگاه خو ...

بله درسته 

شرایط سختی برام دعا کنید چیزی که واقعا به صلاحم هست رو انتخاب کنم و پشیمون نشم هیچ وقت

خیلی ممنونم بابت راهنمایی هاتون امیدوارم همیشه شاد باشید❤

قدت عالیه..با این وزن اندامت خوبه؟ 

آره خوبه فقط باید رو باسنم یکم کار کنم برجسته تر بشه

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
چاقی هم خوب نیست به نظرم ، هیکل توپر و روی فرم خیلی خوبه  ولی من بین لاغری و چاقی ،لاغری رو ان ...

من انقد لاغری کشیدم چاقی انتهاب میکنم بعد بانخوردن خودمو به فرم می‌رسونم😅

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیم 😒چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂 انتظار از هرنظرخیلی سخته مخصوصا منتظر نی نی 😍پس براشون دعا کنید وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾و زكريا را [ياد كن] هنگامى كه پروردگار خود را خواند پروردگارا مرا تنها مگذار و تو بهترين ارث برندگانى (۸۹).
اندامت چطوره؟ بنظرت اندام خوب باشه با این قد میشه اوکی باشی؟

لاغرم من ولی از قدم راضیم بنظرم اگه وزن زیاد نباشه که با قد کوتاه گرد بنظر بیاد اوکیه توهم اگه لاغری غصه نخور(اگه تپلی هم بازم غصه نخور یذره رژیم بگیر متوسط شی به قدت بیاد) قد کوتاه هم قشنگه که یه دختره نقلیو ریزه میزه 😂😅

اره خب..برای همین ۱۶۰ ی چیز نرماله.. ولی ۱۷۰ ب بالا دیگه مانکی 🤤

😂😂💜💜

قد۱۷۷   وزن ۵۱.     هدف وزن ۶۵    هرچییی میخورم چاق نمیشم ترو خدا راه حل بدیننن😐💜💙💎❣️💟💛💟💍💛🖤💎