2777
2789
عنوان

چالش قد 🤝🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 2849 بازدید | 236 پست
قبولیش چی؟راحت بودش؟

نسبتا راحت

اگه دولتی بیاره چه بهتر

اما آزادم هرجایی نره

کدوم شهره؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای خودم میخواستم کرج هستم آزادش بدون کنکور هم داره؟ الان پشت کنکوریم ولی کلا بی حوصله شدم

بله بدون کنکورم هست

میتونی تهران رفت و امد کنی؟ 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بله بدون کنکورم هست میتونی تهران رفت و امد کنی؟ 

احتمالا بله 

بازم باید ببینم که دقیقا چقدر راهه ولی به احتمال زیاد بله

چه دانشگاهی رو پیشنهاد میکنید؟

حقیقتش خودم کم حوصله شدم 

ولی میخوام یه رشته ای برم که از لحاظ اپلای و بازار کار تو اینجا خوب باشه

آدم نسبتا درس خونی هم هستم ولی پشت کنکوری بودن واقعا سخته همین باعث شده که اذیت بشم و یکم از درس فاصله بگیرم

احتمالا بله  بازم باید ببینم که دقیقا چقدر راهه ولی به احتمال زیاد بله چه دانشگاهی رو پیشنهاد ...

خب اگه بتونی بیای بری خیلی خوب میشه هم از لحاظ بازار کار چون خیلی موقعیت هست. تهران 

هم دانشگاه

شما ی پرس و جو کن ببین دانشگاه تهران شمال، تهران جنوب، علوم تحقیقات بدون کنکور میگیرن یا نه بین اینا علوم تحقیقات بهترینه بعد تهران شمال

برای اپلای این رشته عالیه 

خب اگه بتونی بیای بری خیلی خوب میشه هم از لحاظ بازار کار چون خیلی موقعیت هست. تهران  هم دانشگا ...

امیدوارم که مزاحم اوقاتتون نشم🙏🏻

ولی خوده ایران چطور هستش برای یه مدت کار؟

شما خودتون راضی هستید از همه چیش؟

امیدوارم که مزاحم اوقاتتون نشم🙏🏻 ولی خوده ایران چطور هستش برای یه مدت کار؟ شما خودتون راضی هستید ...

نه راحت باش عزیزم

من راضیم چون بنا به موقعیت خودم تصمیم ب خوندن این رشته گرفتم من پدرم تو ی شرکت فروش لوازم ازمایشگاهی کار میکنن ازهمین طریق اشنا زیاد داره و میتونم تو ازمایشگاه مشغول شم

منتهی بودن دوستام که هیچ اشنایی ای نداشتن اما دوره های لازم و گذروندن و الانم مشغول ب کارن همه چی مربوط میشه ب تلاش خودت 

رزومه خوب داشته باشی هم برای رفتنت هم موندن ب درد میخوره 

تو دوران دانشجویی فعال باشی زبان بخونی و دوره های مختلف بگذرونی

قدم۱۵۵

وزن۵۷

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....
نه راحت باش عزیزم من راضیم چون بنا به موقعیت خودم تصمیم ب خوندن این رشته گرفتم من پدرم تو ی شرکت فر ...

نظر خودتون راجب من چیه؟به نظرتون چیکار کنم؟

خودم ته دلم دوست دارم که کنکورمو بدم ولی همین کنکور باعث شدش دچار مشکل روحی بشم و دچار بیماری اضطراب بشم

الان هم یه مدتی حالت خنثی دارم و هیچ کاری نمیکنم

فشار زندگی هم بالاست و باید برم دانشگاه و مشغول کار بشم

نظر خودتون راجب من چیه؟به نظرتون چیکار کنم؟ خودم ته دلم دوست دارم که کنکورمو بدم ولی همین کنکور باع ...

من پشت کنکوری بودم پشت کنکور موندن منو از زندگی عقب انداخت فشار عصبی و روزای پر استرسمو فراموش نمیکنم

از شدت استرس با هر بار پلک زدن مژه هام میریخت

پیشنهادم اینه همین رشته رو بخون اما ب لیسانسش قانع نباش 

رشته های علوم پایه تو ایران اهمیت چندانی نمیدن کلا برخلاف کشورای دیگن

اما اگه ادامه بدی ب جایگاه خوبی میرسی 

زندگی فقط کنکور و درس نیست مگه چقد زنده ایم برو و شروع کن درستو و کنارش زندگی کن

کارم پیدا میشه به قول مامانم برای ادم جویای کار، کارم هست