2777
2789
عنوان

چالش قد 🤝🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 2849 بازدید | 236 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قد:۱۸۲

وزن۶۵

به سراغ من اگر میایی نرم و اهسته بیایی مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من/ازمیان دو واژه انسان و انسانیت اولی در میان کوچه ها  و دومی در لابلای کتاب ها سرگردان است / چقدر شد؟ پول قهوه تلخی به اسم زندگی رو می گم طبقه بالا حساب کنم؟
حس خاصی ندارم😐😂من بسکتبال بازی میکنم‌ از نوجوونیم‌ ممکنه از اون‌ هم باشه  ولی ولا تو خانواده ...

استارتر جان من یدونه پسر دارم قدش ۱۴۹وزنش‌ ۳۰‌ پسرمم‌ کمبود وزن داره کلا خانوادگی سوء تغدیه داریم همسرمم‌ خیلی کم داره😂

میخواستم بگم اگه تجربه داری من پسرم قدش  بلند میشه باتوجه به اینکه‌ خانوادگی قد بلندیم؟اینم بگم پسرم به بلوغ نرسیده نه سیبیل داره نه صداش دورگه شده‌ خیلی بچست

ببرمش‌ دکتر غدد؟

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.
عیب نداره بابا‌ اصلنم‌ هیچ کسی بی ریخت نیس اعتماد به نفس داشته باش عزیزم❤ چندتا بچه داری سینه هات ب ...

چون دو نفر بهم گفتن..خیلی تاثیر داشت رو روحیه ام...

بچه ندارم..اندامم مثل مامانمه..ولی اون قدش۱۷۳😍