یبارم تو یه تاپیک گفتم .. یه سال و نیمه با یکی اشنا شدم تو فضای مجازی.میگم اقای ایکس قاطی نکنین. ادم پاک و صادقیه . به عنوان رفیق و برادره برام و خوبی بهم خیلی کرده . همون موقع من عاشق یکی شدم و رل زدیم .. همه ی اون یه سال خودشو به اب و اتیش زد جدا شیم ..( البته از عشقمم دور بودم )
بعد چند مدت جدا شدیم . همه ی اون موقع که رل داشتم اقای ایکس میگفت تو بهم خیانت کردی و نمیدونم دوسم نداری و اینا . ولی من این اقای ایکس رو بهش نگفته بودم که عاشقشم و فلان. درضمن خودشم اوایل رل داشت . با رلش دوست بودم بعد یه مدت با رلش کات کرد اقای ایکس . این اقای ایکس خیییییلی ادم شکاکیه . من عاشقش نبودم و نیستم . ولی نمیدونستم که اون عاشق من شده واسه همین خیلی دخالت میکرد تو کارام کجا میری چطور لباس میپوشی از پیوی رفتی ،رفتی با کی حرف بزنی ، نمیدونم اینستات رو بپاک و..... هزارتا گیر . شکاک بود و چون عاشقم شده بود حس مالکیت عجیبی داشت
هزار بار سر همین دعوا کردیم هزززااار بار . هربار پیامشو سین نزدم یا از پیویش رفتم چند لحظه که جواب دوستمو بدم تهمت زد که حتما دارم با پسری چت میکنم
بعد یه مدت خاستگاری کرد ازم .. وقتی گفتم نه گفت شوخی میکردم
باهاش کلا قطع رابطه کردم چون خیییلی اذیتم میکرد . اقای ایکس بعدش اکسشو که دوست من بود و خواهر خودشو فرستاد که منم آشتی بدن برگردم بهشون گفته بود بهم بگن تحمل دوریمو نداره و داغون شده .. ابجیش انقدر از حال بدش گفت عذاب وجدان گرفتم برگشتم.. قول داد دیگه شکاک نباشه الان بهتر شده ولی سر همه چییی باز گیر
الان شات رو میذارم .. شاید به نظرتون حرف انچنانی نیست ولی خسته شدم دیگه الان حرفش خیلی بد نیست ولی قبلا سر همه چی تهمت میزد