2777
2789
عنوان

بیاین..😤😓..+شات

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 38 پست
کدومش شمایی

بهش گفته گاو،اون ایکسه  

ممنون خدا که تنهام نذاشتی،ممنون که صدامو شنیدی،نی نی هامو  مدیون توام      رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین                               خدایا شکرت 🤗😘🙄😇😇😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آدم بشدت سمی هست کلا بلاکش کن 

کاش راحت بود برام :( 

قسم خورد زندگیشو تموم میکنه اگه دوباره برم ..

نمیگم حتما راست میگه 

اما زندگی سختی داره .و و همیشه میگه تنها دلخوشیش کنم 

منم واسه همین عداب وجدان میگیرم برم

بیخیال بشو این رابطه رو کلا اونم الان با این شرایط که کنکور داری،بگذره چند وقت دیگه پشیمون میشی

کاملا درسته ..

میدونم فقط سخته رفتنم .. 

خودم وابسته ش نیستم دیگه

اما طاقت عذاب اونو ندارم 

سه سال ازم بزرگتره 

از رشته ش راضی نیست داره انصراف میده برگرده باز کنکور بده 

میگم شاید اگه اونم بره سر درس دیگه کاری بهم نداشته باشه 

نمیخوام وقتی میخواد کنکور بده همین اولش روحیه شو داغون کنم :(

جفتتون سنتون کمه زیاد رو حرفاش حساب نکن چند سال دیگه عشق و عاشقی یادش میره تازه شکاک هم که هست

درسته سنم کمه اما واقع بینم من .. و انقدر سختی کشیدم همه میگن خیلی ادم پخته ای شدی .. اما اون خیلی بچگونه رفتار میکنه .. خیییییلی

میدونم وقتی تهش نه ازدواجه و نه عاشقش میشم پس وقتمو تلفش نکنم . ولی عذاب وجدانه فقط نمیذاره

کاملا درسته .. میدونم فقط سخته رفتنم ..  خودم وابسته ش نیستم دیگه اما طاقت عذاب اونو ندارم&n ...

هیچوقت دیگران رو الویت زندگی خودت قرار نده و اینم بدون مهم تر از خودت تو زندگیت هیچکس نیست و کسی جز خودت نمیتونه کمکت کنه.تا حالا با خودت فکر کردی آخر رابطه قراره چه اتفاقی بیفته؟به کجا ختم بشه؟اصولا این رابطه ها پایدار نیستن

خودت رو برای کس دیگه زیر پا نزار و بیخیال این آدم بشو مطمئن باش درس و ایندت مهم تره.پشیمونی و حسرت خیلی سخته نزار وقتی گذشت این حس هارو تجربه کنی

آنچه مرا نکشد قوی ترم میسازد⚡☪️
درسته سنم کمه اما واقع بینم من .. و انقدر سختی کشیدم همه میگن خیلی ادم پخته ای شدی .. اما اون خیلی ب ...

اخه پسر تو این سن اصلا نمیشه به عنوان مرد و تکیه گاه روش حساب کرد

دخترا قابل قبول ترن

حواست باشه زیاد باهاش نمونی جوری که بقیه بفهمن اسمش بمونه روت

بعدا نتونی با کسی اوکی شی 

{ خانم هستم }
هیچوقت دیگران رو الویت زندگی خودت قرار نده و اینم بدون مهم تر از خودت تو زندگیت هیچکس نیست و کسی جز ...

همین برام سخته که با اینکه همه ی اینارو میدونم ولی فقط این عذاب وجدان لعنتی نمیذاره برم 😣💔

اخه پسر تو این سن اصلا نمیشه به عنوان مرد و تکیه گاه روش حساب کرد دخترا قابل قبول ترن حواست باشه ز ...

اصلا رابطه مون رابطه ی عاشقانه نیست اون عاشقمه ولی من هیچ حسی بهش ندارم و اوایل به عنوان رفیق دوسش داشتم ولی انقدر اذیتم کرد دیگه به جایی ازش متنفر شدم 

سعی میکنم عذاب وجدانمو نادیده بگیرم دیگه و برم..