2777
2789
عنوان

بیاین..😤😓..+شات

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 38 پست
اخه پسر تو این سن اصلا نمیشه به عنوان مرد و تکیه گاه روش حساب کرد دخترا قابل قبول ترن حواست باشه ز ...

ببخشین یه سوال بپرسم 

چطور عکسو میشه حذف کرد تا حالا عکس نذاشته بودم 😅

پیدا نمیکنم گزینه ای رو 

ببخشین یه سوال بپرسم  چطور عکسو میشه حذف کرد تا حالا عکس نذاشته بودم 😅 پیدا نمیکنم گزینه ای ...

تا ۳ دقیقه فقط وقت داری حذفش کنی پایین پستت ۳تا نقطه هست بزنی روش گزینه حذف میاد

تو متن اول تاپیک هم نباید عکس بذاری چون حذف نمیشه

{ خانم هستم }

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا ۳ دقیقه فقط وقت داری حذفش کنی پایین پستت ۳تا نقطه هست بزنی روش گزینه حذف میاد تو متن اول تاپیک ه ...

ای خدا 😕💔 نی نی نیار تگ کنم پاک میکنه؟ میترسم کاره دیگه خودش یا خواهرش ببینن . البته خواهرش . 

اگه میشه 

میشه شما تگ کنین؟

کات کن دیگه هم برنگرد هرکسی هم واسطه شد بگو ببخش بحث یه عمر زندگیه ما به درد هم نمی‌خوریم لطفا دخالت ...

سعیم رو میکنم .. اما میدونم نمیتونم .. با اینکه دارم با صدای عقلم گوش میدم .. اما از اون طرف صدای عذاب وجدانم نمیذاره کار درستو انجام بدم ..

همش میگم داره انصراف میده از دانشگاه که دوباره کنکور بده .. اگه بری دوباره داغون میشه.. نمیتونه درس هم بخونه .. 

میترسم آهش دامنمو بگیره..

سعیم رو میکنم .. اما میدونم نمیتونم .. با اینکه دارم با صدای عقلم گوش میدم .. اما از اون طرف صدای عذ ...

این حرفا رو نزن عزیزم تو که وابسته ش نکردی ولش کنی که عذاب وجدان داشته باشی باید برا آینده ت تصمیم بگیری به قول معروف حتی اگه سر سفره عقد هم احساس کردی داری اشتباه میکنی باید بهم بزنی این که دیگه دوستی هست.  بحث یه عمر زندگیه ایشون آدم شکاک و بددلی هست و اینجور آدما خوب نمیشن هیچوقت و فقط پیرت میکنن و با یه بچه یا جدا میشی یا مجبوری به خاطر بچه ت بسوزی و بسازی حالا دیگه خودت میدونی . همه اینایی که گفتی مشکل خودشه نه شما 

لطفاً درخواست دوستی ندین دوستان🙏🏻