2777
2789
عنوان

عزت نفس

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 60 پست
مرحله ای که هنوز تکمیل نشده از بین بردن کامل این کمبود ها نقص ها و آسیب هایی که دیدم

این در قالب رنجش ها و کمبودها و ترسها نمایان میشه رنجش ها رو باید ببخشی ترسها رو بسپاری به خدا و سهمت اجرا کنی و کمبودها رو با محبت کردن پر کنی

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
اینه که  عذابم میده

قرار نیست همه رو یکجا و تنهایی بزاری کنار فقط برای امروز زندگی کن فقط برای گذاشتن یه نقص و یک بهبودی جدید ... و با کمک خداوند

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این در قالب رنجش ها و کمبودها و ترسها نمایان میشه رنجش ها رو باید ببخشی ترسها رو بسپاری به خدا و سهم ...

بخشیدن خیلییی سخته مخصوصا نزدیکان مثل پدر و مادر 

وقتی هنوز هم دارن به رفتار بدشون باهات ادامه میدن چطوری میتونی ببخشی؟؟؟

کمبود ها رو باید با محبت و دلسوزی نسبت به خودم پر کنم؟

بخشیدن خیلییی سخته مخصوصا نزدیکان مثل پدر و مادر  وقتی هنوز هم دارن به رفتار بدشون باهات ادامه ...

وقتی میگی هنوز دارن ادامه میدن یعنی داری کنترلشون میکنی رنجش ها رو مینویسی مثلا فلانی جلو بقیه بهم تیکه انداخت خب به نواقص من برخورده مثل غرور اعتماد بنفس امنیت بعد به عنوان یکی که مثل خودته و دارای نواقصشه میبخشیش اتفاقا کسی که روحش ارومه و سالمه زود میبخشه البته بخششی که دیگه تو ذهنش اومد ازار نبیننه

بخشیدن خیلییی سخته مخصوصا نزدیکان مثل پدر و مادر  وقتی هنوز هم دارن به رفتار بدشون باهات ادامه ...

کمبود رو با دوست داشتن خود باید بری جلو دلسوزی خودش یه نقص شخصیتیع وقتی خدا هست من چکارم که دلسوزی کنم من سهم خودمو انجام میدم 

وقتی میگی هنوز دارن ادامه میدن یعنی داری کنترلشون میکنی رنجش ها رو مینویسی مثلا فلانی جلو بقیه بهم ت ...

من به شدت خشمگینم از بابت وقایع  که اتفاق افتاد و باب میل من نبودن یا رفتارهایی که از سمت دیگران بدون اینکه آزاری بهشون برسونم دیدم

به هر حال ممنون از راهنمایی اتون کاری که گفتین رو انجام میدم

من به شدت خشمگینم از بابت وقایع  که اتفاق افتاد و باب میل من نبودن یا رفتارهایی که از سمت دیگرا ...

خشم عاملی از وابستگی و کنترل و ترسه ... چون میخواهیم کنترل اون موضوع در اختیار من باشه و نیست خشمگین میشم 

خشم عاملی از وابستگی و کنترل و ترسه ... چون میخواهیم کنترل اون موضوع در اختیار من باشه و نیست خشمگین ...

رراستش من فکر میکنم چندین نفر از آدم هایی که در طول زندگیم باهاشون در ارتباط بودم الخصوص مادرم 

باعث ایجاد طرحواره نقص و شرم در من شدن 

همین هم باعث شد احساس خودمم بینی و ضعف عزت نفس داشته باشم و اینکه هنوز نتونستم خودم رو به خاطر وجود نواقصی که به صورت ژنتیکی در من وجود داره یا از محیط اطرافم دریافت کردم بپذیرم واقعا آزار دهنده

متأسفانه بیشتر مسائل دنیا تحت کنترل من نیس و غیر قابل تغییر راهی هم پذیرش ندارم

خشم عاملی از وابستگی و کنترل و ترسه ... چون میخواهیم کنترل اون موضوع در اختیار من باشه و نیست خشمگین ...

به فرض مثال فلان عیب اخلاقی از پدرم به من ارث رسیده چه از طریق ژن باشه چه با مشاهده و ذخیره  رفتار اون آدم در چنین شرایطی

حالا من میخوام تغییرش بدم چون نمیتونم بپذیرم که از من بوده  بلکه

به خاطر ضعف دیگری به من منتقل شده بنابراین در مرحله پذیرش و دوست داشتن خود دچار مشکل هستم

عیبهای  رفتاری بالاخره از فرد یا افرادی نشات گرفتن که اگه اونها این موارد رو قبل از بچه دار شدن در خودشون از بین میبردن امروز وقتی من دقیقا مشابه همون کار رو انجام میدم همین اشخاص ظاهرا فراموش میکنن که خودشون عامل یادگیری این رفتار من هستن و من رو تحقیر و سرزنش میکنن که چرا رفتار ات و درستش نمیکنی بقیه پشت سرت میگن فلانیه اینطوریع ...

بیشتر از اینکه به فکر ماهیت رفتار غلط باشن دارن به تاثیری که بر دیگران و وقایع احتمالی مع ممکنه در نتیجه این رفتار رخ بدن فکر میکنن

عیبهای  رفتاری بالاخره از فرد یا افرادی نشات گرفتن که اگه اونها این موارد رو قبل از بچه د ...

با اینکه حرفت قبول دارم اما این با حرفایی که من زدم متناقضه امروز ما باید دنبال مقصر نباشیم دوربین از دیگران برداریم به خودمون بپردازیم یه بیماری در ما شکل گرفته از این ببعد میخواهیم خوب بشیم قدم اول عجز قدم دوم خدا قدم سوم جبران خسارت 

رراستش من فکر میکنم چندین نفر از آدم هایی که در طول زندگیم باهاشون در ارتباط بودم الخصوص مادرم  ...

‌وقتی میگی پذیرش نمیتونم داشته باشه یعنی روشن بینی نداری و یه جاهایی هم میشه گفت صداقت هم نداری ببین این نواقص و سجایا اخلاقی در ما زاده میسه اینکه کدوم ما انتخاب کنیم دست ماست 

عیبهای  رفتاری بالاخره از فرد یا افرادی نشات گرفتن که اگه اونها این موارد رو قبل از بچه د ...

پدر و مادر بیمار بچه هاشون هم بیمار میشن ولی ما دیگه میخواهیم این سیکل عوض کنیم با کارکردن روی خود و سپردن به خدا.... بهت پشنهاد میدم یه انجمن دوازده قدمی بری و قدمهاشون کار کنی

رراستش من فکر میکنم چندین نفر از آدم هایی که در طول زندگیم باهاشون در ارتباط بودم الخصوص مادرم  ...

این که میگی در اثر مادرت خودکم بینی شدی در حقیقت شما شخصیت وابستگی داری و چون خودت خواستی اونم هم بیماریشهاشو به تو انتقال داده

‌وقتی میگی پذیرش نمیتونم داشته باشه یعنی روشن بینی نداری و یه جاهایی هم میشه گفت صداقت هم نداری ببین ...

از اینکه اساس دنیا بر پایه اجبار هس واقعا بیزارم

که نمیتونم بپذیرم نه این موضوع رو نه وقایع دیگه که گفتم رو

من فکر میکنم در بدو تولد پاک درستکار بودیم حتی با اینکه گفتم مثلا فلان عیب اخلاقی  به صورت ژنتیکی از سمت پدرم به من ارث رسیده  به هر حال تا محیط آلوده نباشه ژن خودش رو نشون نمیده و فعال نمیشه

با ورود به عالم عیوب اخلاقی در ما بروز پیدا میکنه یا آموخته میشه

اگه وجود نداشتیم دیگه نه گناهی بود نه اجباری و نه عذاب وجدان ناشی از عملی به نام گناه