2777
2789
عنوان

عزت نفس

460 بازدید | 60 پست

اگر من‌ احساس عدم عزت و بزرگی‌ می‌کنم‌، باید به‌ دنبال حوادثی‌ بگردم که‌ ممکن‌ است‌ در آنها صادق نبوده باشم‌.

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت برمیگرده چکار کنم برگرده

سلام بله دیدم اما فکر نکنم ... اگر هم برگرده این رابطه دیگه سالم نیست و طعم وابستگی گرفته که خودش افت رابطه هست بنظرم بشین بنویس ببین چه چیزایی باعث شده دنبال وابستگی باشی مثلا کمبودها ترس ها خلاها هر رفتار اشتباه  ما ریشه اش در ایناست

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

@اردی_بهشت۷۲  

@اردی_بهشت۷۲    

ببخشید یه سوال 

چطوری میتونیم وقتی طبق اعتقاد خودمون رفتار کردیم و دیگران چون با ما هم عقیده نیستن ما رو طرد و نادیده میگیرن یا رفتار های بدی جلو ما دارن و با حرفهاشون طرز فکر یه عده ای دیگه که با ما در ارتباط هستن رو نسبت به ما بدبین میکنن از این تنهایی نترسیم؟؟؟؟؟

ظاهرا بیشتر ما تبعیت از دیگران رو به خاطر ترس از تنهایی تحمل میکنیم

ببخشید یه سوال  چطوری میتونیم وقتی طبق اعتقاد خودمون رفتار کردیم و دیگران چون با ما هم عقیده ن ...

یکم واضح تر و مصداقی تر بگید

👏

این حرفا یه ریشه ای در پرخوری ما هم میتونه داشته باشه

ببخشید یه سوال  چطوری میتونیم وقتی طبق اعتقاد خودمون رفتار کردیم و دیگران چون با ما هم عقیده ن ...

من‌ اول به‌ دنبال رضایت‌ خودم هستم‌، بعد رضایت‌ دیگران.

یکم واضح تر و مصداقی تر بگید

یه مثال میتونه از عقاید مذهبی باشه من میدونم که نماز خوندنم کار درستیه ولی چون عده کثیری از اطرافیانم مثل دوستانم یا همکلاسی ها مخالف این موضوع هستن و من رو بابت تفاوت در عقیده سرزنش میکنن نوعی از طرد شدن و اینکه پشت سرم حرف میزنن و تجزیه و تحلیل میکنن که فلانی اینطوریه و....

من دو حالت رو پیشی میگیرم یا تحت تاثیر دیگران و برای جلب رضایت و اینکه اونها خوب و بد بودن  من رو تائید کنن ار اعتقاد درستم دست میکشم یا نه حتی اگه در نتیجه انجام این کار اونها من رو طرد کنن و... باز هم به کارم ادامه بدم 

راه دوم رو میدونم درسته

میخواستم بدونم چطور میشه تائید طلبی و دریافت احساس خوب دوست داشتنی بودن و ارزشمندی رو از سمت دیگران نابود کرد یا به ازحداقل رسوند ؟

ما همرنگ جماعت میشیم چون از تنهایی میترسیم

این ترس از تنهایی رو چطور از بین ببرم؟؟؟

یه مثال میتونه از عقاید مذهبی باشه من میدونم که نماز خوندنم کار درستیه ولی چون عده کثیری از اطرافیان ...

سلام متوجع شدم اخر شب توضیح میدم