2777
2789
عنوان

عزت نفس

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 60 پست
این که میگی در اثر مادرت خودکم بینی شدی در حقیقت شما شخصیت وابستگی داری و چون خودت خواستی اونم هم بی ...

ااتفاقا به خاطر خشمی که طی سالها در من جمع شده وابستگی عاطفی به پدر و مادرم ندارم

فقط چون مادرم سعی داشت بگه ضعیفی و نمی تونی درست تصمیم بگیری و از پس خودت بربیای و یه جورایی لوس بار اومدم ذهنم میگه بهش بگو چی شده و برای سرزنش نشدن از بابت اشتباه احتمالی که خواهی داشت یا دچار دردسر نشدن در نتیجه تصمیم غلطی که می گیری باهاش در میوم بذار موضوع رو

جایگاهیی که امروز هستم، جایگاه خوبی برای شروع است.

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ااتفاقا به خاطر خشمی که طی سالها در من جمع شده وابستگی عاطفی به پدر و مادرم ندارم فقط چون مادرم سعی ...

چی بگم این افکار فقط درد شما رو زیاد میکنه این نقطه نقاط رهایی از درد باید باشه اینکه این افکار سرزنش ها رو رها کنی و ببینی چی درسته

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید
این قدم های دوازده گانه رو که گفتین مجموعه سی دی سخنرانی هس؟

نه انجمن های دوازده هستند مثلا معتادین گمنام افسردگان گمنام پرخوران گمنام الکلهی های گمنام و چند انجمن دیگه شما با مشارکت کردن و انتخاب یه همدرد که کنارت باشه و با کارکردن ۱۲قدم بهتر میتونی به خودت کمک کنی 

مثلا یه موضوعی ازارتون میده خیلی کلنجار میرید اینو رو برگه میارید فقط هم در اون موضوع خاص .... مثلا ...

شما که این همه اطلاعات داری

به نظرت بین غرور و پیام دادن باید چیکار کرد؟

شما که این همه اطلاعات داری به نظرت بین غرور و پیام دادن باید چیکار کرد؟

واضح تر توضیح بده

واضح تر توضیح بده

پیام داادن به کسی که نمیدونی حسی بهت داره یا نه…و اینکه خودم بلاکش کردم اون بلاک نکرد ولی حق با من بود …

الان دوست دارم بهش پیام بدم هم غرورم نمیذاره هم نمیدونم اصلا چی بگم؟

پیام داادن به کسی که نمیدونی حسی بهت داره یا نه…و اینکه خودم بلاکش کردم اون بلاک نکرد ولی حق با من ب ...

این فقط یه وسوسه بیمارگونس وسوسه چیه مثلا من که پرخوری گذاشتم کنار یهویی یاد لذت یه بستنی توی تابستون با رفقا بیفتم  وسوسه بستنی خوردنه میاد میرم میخرم لغزش میکنم الان اینکی شما میگی فقط وسوسه هست بالاخره یه دلایلی وجود داشته که بلاکش کردید به همون ها احترام بزار 

این فقط یه وسوسه بیمارگونس وسوسه چیه مثلا من که پرخوری گذاشتم کنار یهویی یاد لذت یه بستنی توی تابستو ...

اخه اون دلایل یه طرز فکر غلطش بود که بخاطر حال بدش بود بعدش عذرخواهی کرد؟؟

پیام داادن به کسی که نمیدونی حسی بهت داره یا نه…و اینکه خودم بلاکش کردم اون بلاک نکرد ولی حق با من ب ...

نقش شما توی این دوست داشتن چیه اگر اون حس داشته باشه تو شادمانی اگر حس نداشته باشه ناراحت و احساساتت که دیگران دارن تغییر میدن ... اتقاقا تمام حرف ما همین اول رضایت خود بعد رضایت دیگران

نقش شما توی این دوست داشتن چیه اگر اون حس داشته باشه تو شادمانی اگر حس نداشته باشه ناراحت و احساساتت ...

من فقط میگم اگر دوستم  داره حیف که تلاش نکردم و پیام ندادم

و اینکه اون فکر میکنه من دوستش ندارم حداقل اینطوری بهم گفته

شاید هم بهونه اش بوده

اخه اون دلایل یه طرز فکر غلطش بود که بخاطر حال بدش بود بعدش عذرخواهی کرد؟؟

حرف من اینکه در روابط عاطفی برای اینکه بهترین انتخاب بکنید وابستگی ترس و احساسات بزارید کنار و سلامت عقل بیارید وسط و با اون انتخاب کنید 

من فقط میگم اگر دوستم  داره حیف که تلاش نکردم و پیام ندادم و اینکه اون فکر میکنه من دوستش ندار ...

داری خودتو سرزنش میکنی و این سرزنش پایه های لغزشه