2777
2789
عنوان

بچه ها رلم بهم گفت ک....

| مشاهده متن کامل بحث + 2473 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🙄😂بنظر اینا باید دخترا تا از شکم مادرشون درمیان عقد شن اصن 

اخه واقعا فرهنگ ایرانی ها با کل دنیا فرق دارن دختراهم احساساتی اند دوست دارن یکیو کنار خودشون داشته باشن اما از اونطرف هزارتا چیز دیگه برای انجام رابطه جنسی محدودشون میکنه

اصلاااا نباید دخترای ایزانو با جاهای دیگه مقایسه کرد واقعا 

اینکهه این خانوم انگار کلا توی باغ نیست عجیب تره به خدا

این از اوناس ک زنش ک پریود میشه میره سراغ زنا دیگه..گندش ک دراومد میگه خب چیکار کنم منم مردم دیگه... ...

خيلي حرفت رو قبول دارم 

يا اينايي كه بعد ازدواج بچه ميارن و تو اون مدت ميرن خيانت. ميكنن هم خيلي شبيه به همين چيزيه كه شما نوشتي 

بستگی ب اعتقادات طرف داره  خیلیا هسن رابطه دارن اما عاشق نیستن  بعضی ها هم مث من دوس دار ...

حرفاتون درسته،  اما چهار سال تعهد داشتن شما به این آدم و از دست دادن فرصت های ازدواج رییسک خیلی بزرگیه. آدما با کسایی معاشرت میکنند که باهاشون اشتراکاتی دارند.  امیدوارم خودت رو فریب ندی.  خوشبخت باشی 😘😘😘

🙏لطفا برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید 😘

راست میگه خواهش میکنم ازت تو رو خدا

میدونم عزیزم 

ممنون واقعا از لطفتت جدی میگم 

اما کلا دختری هستم ک میرم سمت چیزایی ک ریسک داره 

حس میکنم باید واقعا زندگی کنم 

چون دوسش دارم موندم 

خودمم نمیدونم تهش چیه ولی فعلا دوسش دارم و قلبم ب عقلم چیره شده 

اما میگن آدم ترسو هزار بار میمیره اما آدم شجاع یبار

وقتت رو الکی تلف نکن. تا ۴ سال دیگه خدا میدونه چی میشه چهار روز دیگه میای میگی شکست عشقی خوردم برا ...

بهتر از اینه که تا بعد عقد یه بارم راجب روابط جنسی حرف نمیزنن و تازه بعد ازدواج میفهمن یکی سرده یکی گرم... هر شب چند نمونه تاپیک داریم یکی میگه شوهرم گرمه چیکار کنم خسته شدم یکی میگه شوهرم سرده نیازهام برطرف نمیشه این مسائل قبل ازدواج باید مشخص بشه نه بعدش که نمیشه کاری کرد

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
اینجا دختره عقد کرده ولی نمیخواد س ک س کنه😐😐😐حرف شما بیشتر عجیبه انگار کلا توی ایران نیستین و از ...

نه ایران نیستم ، در کل نمیشه چهارسال دوست پسر داشت ولی توقع داشت هیچ رابطه ای نباشه 

فرهنگ ایران کلی مشکل داره که الان حاصلش شده این پسر که بیاد به دوست دخترش بگه من برم به زن ... 

فقط آدم تاسف میخوره از این همه دوگانگی و مشکلات ایران 

خيلي حرفت رو قبول دارم  يا اينايي كه بعد ازدواج بچه ميارن و تو اون مدت ميرن خيانت. ميكنن هم خي ...

دقیقا همیچینم بهونه میارن و خودشونو میزنن ب موش مردگی ک ادم ندونه باید از اون طلبکار باشی یا از خودت متنفر باشی

استارتر تاپیک شما غیراخلاقیه

چرا نی نی یار جان؟ خب باید چند نفر راهنماییش کنن. شاید به کسی نمیتونه بگه

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی