2777
2789
عنوان

بچه ها رلم بهم گفت ک....

| مشاهده متن کامل بحث + 2473 بازدید | 68 پست
اسی اول بگو چطوری جاسوسی کردی فهمیدی طبعش گرمه؟؟😁 جواب بده توروخدا

😂😂😂تو پیجش بودم از اونجا یه چیزایی فهمیدم 

بعدش اولا اصن درمورد این مسائل باهام حرف نمیزد و میپیچوند ولی کم کم از زیر زبونش یه چیزایی کشیدم بیرون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ایران نیستم ، در کل نمیشه چهارسال دوست پسر داشت ولی توقع داشت هیچ رابطه ای نباشه  فرهنگ ایر ...

خب بیاد بگیرتش

وقتی شرایط زن گرفتن نداره پس صبر کنه و توقع بی جا نداشته باشه

یه طرفه که نیست خود دختر هم باید بخواد

😂😂😂تو پیجش بودم از اونجا یه چیزایی فهمیدم  بعدش اولا اصن درمورد این مسائل باهام حرف نمیزد و ...

اسی حتی اگه باهاش ازدواج کنی، تو زندگی بهش مشکوک میشی. که‌نکنه رفته ..

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
نه ایران نیستم ، در کل نمیشه چهارسال دوست پسر داشت ولی توقع داشت هیچ رابطه ای نباشه  فرهنگ ایر ...

این موضوع که مشکل جنسی دارن هم باید وقتی واقعا قصد ازدواج پیدا کردن حل کنند و مشکلی نیست

الان که اصلا بحث ازدواجشون نیست پسزه هم شرایط نداره

اولا آر  چون این دفعه دومه میگ  منم دفعه اول بهش گفتم هر وقت اینطور فکرا اومد سمتش بیاد ...

چند سالتونه

تمام جانو تنم را بکش در آغوشت،مرا که طاقت یک پیرهن جدایی نیست🥰میشه برا حاجتم صلوات بفرستین😘
خب بیاد بگیرتش وقتی شرایط زن گرفتن نداره پس صبر کنه و توقع بی جا نداشته باشه یه طرفه که نیست خود د ...

دقیقا این استارتر هم الان کارش ایراد داره

پایه س که نیست پس بکشه کنار 

یا طرف میاد و جدی میکنه یا میره 

اینجوری خود اسی که چیزای دیگه رابطه رو دوست داره هست گردش و کافه رفتن و دور زدن و ...

ولی طرف مقابل از علایق محروم میشه 

اسی باید سنتی بشینه تا ازدواج کنه 

اینکار از طریق مشاوره قبل ازدواج انجام میشه

اون که بله اکثرا برای کسایی که ازدواج سنتی دارن یا دوران دوستی و اشنایی کوتاه 

دیگه وقتی باهم دوستن نمیشینن راجب مسائل خاورمیانه حرف بزنن که بالاخره یه وقتایی کار میکشه به این حرفا که بنظرم خیلیم درسته نسبت به هم شناخت پیدا میکنن من خودم برگردم به عقب حتما راجب این مسائل با همسرم حرف میزدم که الان انقدر مشکل نداشته باشم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
دقیقا این استارتر هم الان کارش ایراد داره پایه س که نیست پس بکشه کنار  یا طرف میاد و جدی میکن ...

نیاز نیست سنتی هم باشه

اسی میتونه با کسی وارد رابطه بشه که شرایط ازدواج داره و نهایتا یه سال ازش میخواد منتظر بمونه نه ۴سال

نیاز نیست سنتی هم باشه اسی میتونه با کسی وارد رابطه بشه که شرایط ازدواج داره و نهایتا یه سال ازش می ...

واقعا ۴ سال زیاده. بعد از ۴ سال تمام معیار ها ، دیدگاه آدم عوض میشه

مشاور تحصیلی❤برنامه ریزی درسی 💖 انتخاب رشته💞معرفی کتاب تست🌸آموزش رایگان زبان انگلیسی
اینو بخون

ار اولا شک میکردم اونم خیلی 

ولی الان ازش مطمئن شدم میدونم یه فکری میاد تو ذهنش میره 

چون تقریبا همه پسرا اینن واقعا 

دوستش نامزد داره اما هر هفته میره 

حتی میگف دوستام نشسته بودن میگفتن کی میخوان برن 

بعد از این میپرسن اینم میگه به رلم گفتم اونم گف نه🥲

البته خودش میدونه نباید بره ها اینطور گفته ک دوستاش بدونن این بهم میگ همه چیو 

حتی بار آخر بهش گفتم برو خیانت نیس برام مهم نیست بری جدی میگم 

سرش هم خیلی حرف زدیم 

برگشت گف درسته تو ذهنم میاد و میره اونم بخاطر جمعیه ک توشم وگرنه بعدش از خودم بدم میاد ک این فکر و کردم

استارتر تاپیک شما غیراخلاقیه

چرا نی نی یار جان؟ خب یکی باید راهنماییش کنه. شاید روش نمیشه به کسی بگه