2777
2789

چشمام ضعیفه خیلی زیااااد دوربینه +۱۷ درجه🥺🥺🥺تنبلی هم دارم عینک سنگین میزنم 

کسی تاحالا جراحی لنز داخل چشمی گذاشته.  ؟؟ عملش چجوره راضی بودین

حالا من به یه لنز با این شماره نیاز دارم ولی تو ایران پیدا نمیشه ایا اشنایی دارین خارج از کشور ک بتونم باهاش ارتباط بگیرم و با کمک اون یه دکتر چشم پزشک خارج ایران پیدا کنم ؟؟🥺🥺🥺

تروخدا اگه میتونین کمکم کنین ۲۰ ساله این عینک رو چشممه همه زیبایی صورتم پنهان شده و هرجا میرم انگشت نما میشم😔😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لازم میست بری خارج از کشور که، جراحیش تو ایران انجام میشه ،متخصص چشم لنز مورد نیازتو می نویسه شرکت هایی هستن که ثبت سفارش می کنن به کارخونه سازنده و برات وارد می کنن، تهران هستی؟

لازم میست بری خارج از کشور که، جراحیش تو ایران انجام میشه ،متخصص چشم لنز مورد نیازتو می نویسه شرکت ه ...

منم دنبال همون لنزم برا جراحی نه برای پیدا کردن لنز خواستم 

نه شهرستانم 🥺

منم دنبال همون لنزم برا جراحی نه برای پیدا کردن لنز خواستم  نه شهرستانم 🥺

توی تهران دکتر محمد میرمحمدصادقی این کار رو انجام میده، شرکت وارد کننده رو هم خودش بت معرفی می کنه و خودش بعد معاینه و گرفتن عکسای لازم مشخصات لنز مناسبته میگه که شرکت برات بیاره