2777
2789
عنوان

درخواست کمک و راهنمایی عمل چشم 😣🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 750 بازدید | 44 پست
۲۰ سالمه  منم مادرزادیه متاسفانه با اینکه قبلا همچین مشکلی نداشتیم تو خانواده

چرا؟

تنبلیه؟؟

اصلا چیزی نیست غصه بخوری برد راحت عملت میکنن و از شر عینک راحت شو

درکت میکنم چی کشیدی منم مثل شما 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟ تنبلیه؟؟ اصلا چیزی نیست غصه بخوری برد راحت عملت میکنن و از شر عینک راحت شو درکت میکنم چی کشی ...

اره تنبلی هم داره متاسفانه 

خیلی دوسدرم برش دارم تاحالا چهره خودمو واضح تو اینه ندیدم 😣😣بینیم باریک شده زیر چشم گود شده خیلی خستم ازش

اره تنبلی هم داره متاسفانه  خیلی دوسدرم برش دارم تاحالا چهره خودمو واضح تو اینه ندیدم 😣😣بینی ...

یچیز بگم دو تا سه فته بعد ازینکه عینکت رو برداری جای عینک از روی صورتت محو میشه پس غصه اینم نخور🌹

چخوب خداروشکر شما نمره چشمتون چند بود مثبت یا منفی  دکتر خوب توی شیراز میشناسین معذفی کنین به ...

من کور بودم بخدا بخاطره همین هم از خدمت سربازی معاف شدم نمره بسیار بالا فقط موقع خوابیدن از  روی چشمم برمیداشتم

شیراز  دکتر آرش عالیوند بیمارستان دکتر خدا دوست هست ایشون چشمم رو عمل کردن بسیار بسیار دکتر خوبی هست 

دکتر فیضل اله منصوری برنده لوح تقدیر بخاطره ۲۵۰۰ چشم رو دریک سال عمل کرده 

ایشونم از بهترینها هستن آدرس بلوار دکتر حسابی خیابان آفرینش مجتمع پزشکی آفرینش 

دکتر صلوتی اینم کارش عالیه بلوار چمران بیمارستان اردیبهشت 

منم عمل لنز داخل چشمی کردم سه سال پیش خیلی راضیم.لنزشم دکترم ازامریکاسفارش داد

کم عوارض ترین عمل چشم شناخته شده 

لیزیک به لایه از روی قرنیه چشم برمیدارن دید چشم باز میشه اما قرنیه نازک میشه و خطرناکه

من کور بودم بخدا بخاطره همین هم از خدمت سربازی معاف شدم نمره بسیار بالا فقط موقع خوابیدن از  رو ...

منم همینجورم بخدا فقط موقع خواب درمیارم 

مررسیییی خیر ببینی ایشالا ❤️❤️❤️