2777
2789

تقریباً ۶,۷ ماهی میشه عروسی کردیم تو خونه مادر شوهرم زندگی میکنم

اوایل رفتارش باهام خیلی بد بود ولی کم کم من باهاش خوب بودم اونم خوب شد

وقتی دومادش و دخترش میان خونه ش، برای اونا خیلی احترام قایل میشه در حالی که اونا در هفته ۵ بار میان و میرن 

ولی جلوی اونا منو کوچیک می‌کنه یا اصلا منو به حساب نمیاره 

ماشاالله خیلی هم نماز روزه سرش میشه 

شوهرم هم میگه زیاد توجه نکن 

چیکار کنم باهام خوب شه؟🚶💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلا ب دور

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

از اونجا برین.

هرچی بیشتر جلوی چشمش باشی از چشمش میفتی و عزیز نمیشی.

انتظار نداشته باش رفتاری که با دخترش داره با تو داشته باشه،تو دختر مردمی ،اون دختر خودش.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

هر کاری کنین شاید ظاهرن خوب باشن ولی یواشکی و پشت سرتون زهرشو میریزه...من آقا هستم ولی برای همسر خودم پیش اومده...متاسفانه ماهم طبقه بالای خونه بابام زندگی میکنیم..تا من خونم نمیزارم کوچکترین بی احترامی به همسرم بکنن...ولی بلاخره کار خودشونو میکنن مادر آقایون....

🚨آقا هستم...سامان مهرزادی🚨                          سلام آرشام عزیزم از آسمونا چه خبر!                     مهمانی خدا تمام نشد برگردی!😢😢