2777
2789
عنوان

سوال

122 بازدید | 28 پست

سلام. دوست پسرم چند ماهه ازدواج کرده. ناراحتم افسردگی گرفتم. البته ما با هم قرار ازدواج نداشتیم. دو هفته ازش خبری نبود. و گوشیش خاموش بود. یه دفعه یعد دو هفته زنگ زد و گفت ازدواج کرده. دنیا رو سرم خراب شد. چی کار کنم. شماره شو گیر آوردم با یک شماره ناشناس تک زنگ زدم و پیام دادم بهش. دوباره دیروز پیام دادم با شماره ناشناس. زنگ زد جواب ندادم. نمی دونم فهمیده منم یا نه. فکر می کنم برم دم خونش منتظر شم بیاد بیرون. نمیشه همینجوری بدون جنجال برم. و دور شم. شما بودین چی کار می کردین. 

بشین سرجات زندگی اون دختر بدبختو خراب نکن

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مزاحمش میشی 

وقتی ازدواج کرده زندگیش رو بهم نزن 

فراموشش کن 

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

بدبخت به اون دختر...

خوبه خودت میگی قول و قرار ازدواج نداشتین

پس بیخود کردین وارد رابطه شدین

حالا هم که وارد رابطه‌ای شدین که فقط واسه وقت گذرونی بوده، ایشون وقتشو گذرونده و رفته دنبال زندگیش.

دیگه این پیگیر بودنت چیه؟

میخوای اون دختر زندگیش شروع نشده خراب شه؟