2777
2789
عنوان

کراشم

286 بازدید | 27 پست

سلام 

من سه ساله رو رفیق فابم(مجازی) کراشم ولی تابلو بازی در نیاوردم بفهمه و حالا چند روزیه میاد در مورد کراشش باهام حرف میزنه عکسشو میفرسه (هرچی فکر میکنم چیش از من سر تره پیدا نمیکنم نه زیبایی و..)

من کاری از دستم برنمیاد فقط حرص میخورم و ناراحتم ولی بازم تشویقش میکنم 

واقا دوسش دارم نمیدونم چیکار کنم ی روز باهاش حرف نزنم میمیرم (بی شوخی میگم) و اینکه کراشش حضوریه 

چیکار کنم بنظرتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی کن فراموشش کنی  خیلی سخته  اما بعد یه مدت میبینی از پسش بر اومدی

تنها دوستیه که دارم ط تموم خاطرات بد و خوب زندگیم درکم کرده اصلا یچیزی فراتر از بهترینه برام

میترسم بزاره بره نمیتونم تصور کنم نباشه اصلا تصورشم گریمو درمیاره

عین تو بودم . وابسته ی یکی شده بودم اوایل رفاقت ساده بود بعد خودش گفت دوسم داره ... عاشق هم شدیم ... خیلی روزای خوبیو گذروندیم . البته از هم دور بودیم .. قرار بود عید بیاد همو ببینیم .. ولی نیومد و سیزده به در  بی خداحافظی بلاک کرد و رفت 🙂

چرا ..؟ چون رل زده بود حضوری .. ادم هولیم بوده من نمیدونستم.. وقتی اون دخترارو میتونست ببره خونش و ... . پس ترجیحش اونا بود . و عشق خودش و من رو نابود کرد ..

اوایل مرده ی متحرک بودم داغون بودم همش گریع 

بعد چند وقت عادی عادی شد نبودنش . دیگه یه قطره اشکم براش نمیریزم . یادشم میفتم یه پوزخند میزنم و خداروشکر میکنم ادم به اون بی شخصیتی که اسم ادم هم براش اضافیه از زندگیم رفت . ( خودشو برای من خوب نشون میداد ولی باطنش خراب بود)

سعی کن بیخیالش شی هیشکی به یه مجازی پایبند نمیشه حتی اگ طرف خیلیییی خوشگل باشه ارطبات حضوری خیلی قوی ...

اوم میدونم ولی دله چیکارش کنم انقدر وابستشم که قابل تصور نیست انقدر شبا بوده تا صب باهاش حرف زدم چجوری فراموش کنم

و اینکه ی موضوعی سه سال پیش که تازه باهاش اشنا شده بودم بهم پیشنهاد داد ولی من قبول نکردم چون اعتقادی ب رل مجازی ندارم 

حتی اگرم بهش بگم دوستش دارم شاید جوابش مث سه سال پیش من باشه..