2777
2789
عنوان

کراشم

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 27 پست
اوم میدونم ولی دله چیکارش کنم انقدر وابستشم که قابل تصور نیست انقدر شبا بوده تا صب باهاش حرف زدم چجو ...

ایشون حرفشون خیلی درسته.. 

نگو چطور میتونم فراموشش کنم . اولش سخته بعدش مث اب خوردنه 

کاری نکن بیشتر دل و روحت ضربه ببینه 

ایشون حرفشون خیلی درسته..  نگو چطور میتونم فراموشش کنم . اولش سخته بعدش مث اب خوردنه  کا ...

خب ما هر روز چند ساعت حرف میزنیم چجوری برم ک نفهمه دوسش داشتم نمیخوام غرورم بشکنه!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و اینکه ی موضوعی سه سال پیش که تازه باهاش اشنا شده بودم بهم پیشنهاد داد ولی من قبول نکردم چون اعتقاد ...

ببین منطقی فکر کن . اون کراش داره رل بزنه هم دور تر میشه شاید هم بره . خلاصه میره . اگه با هم رل بزنید هم دلیل بر این نیست که همیشه کنارت خواهد موند .

چون درکت میکنم میگم ..بهش بگی که دوسش داری شاید قبول کرد .. و شاید گفت منم دوستت دارم .. اما اگه جوابش نه بود ، رابطه تو باهاش تموم کن تا بدتر نشه حالت .. همون‌طور که وابستگی سریع به وجود میاد سریع هم از بین اوایل سخته . بعدش رااااااحت

سه سال حرکتی نتونستی بزنی حالاهم بیخیال 

چند سالتونه 

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚
ببین منطقی فکر کن . اون کراش داره رل بزنه هم دور تر میشه شاید هم بره . خلاصه میره . اگه با هم رل بزن ...

یجورایی دو دلم چون کراشش هنوز اکسشو انگار دوست داره براش بیو میزاره استوری میزاره 

میخوام حتی شده دلمم بشکنه ولی از دستش ندم حتی اگه فقط دوستش باقی بمونم

میدونم ادما همیشگی نیستن تجربه کردم

خب ما هر روز چند ساعت حرف میزنیم چجوری برم ک نفهمه دوسش داشتم نمیخوام غرورم بشکنه!!

بمونی غرورت پیش خودت میشکنه 

بری هم چه شکستن غروری اخه! .. اصلا بشکنه چه اهمیتی داره!

البته طبق حرف خودت اینو میگم وگرنه به نظر من غرور تو عشق معنی نداره 

یا بهش بگو نشد برو ..

یا نمیخوای غرورت بشکنه سربسته بهش بفهمون و برو 

مثلا بگو سه ساله با همیم حرف میزنیم وابستگی بینمون ایجاد شده فردا پس فردا تو زندگی هر کدوممون یه نفر بیاد دور میشیم از هم و این ناراحت کننده ست .. پس به نظرم تموم کنیم دوستی مون رو بهتره 

نمیدونم .. اما تجربه م بهم یاد داده اینجور وقتا حرفمو راحت بزنم و خودمو اولویت قرار بدم

یجورایی دو دلم چون کراشش هنوز اکسشو انگار دوست داره براش بیو میزاره استوری میزاره  میخوام حتی ...

از اینکه داری کاری رو میکنی که من کردم ناراحتم .. و دوست دارم تجربه ش نکنی .. و منصرفت کنم 

خودتو خورد نکن .. یه زمانی به دلایلی بهش گفتم دوست باقی بمونیم .. موندیم .. دلم بدتر شکست .. غرورم نابود شد پیش خودم 

اخرشم هیچی . 

ولش کن خواهش میکنم . به جای اینکه به سختی جدایی فکر کنی اول به سختی باهاش بودن فکر کن 

اونقدر قوی نیسم💔 

چرا اینقدر عین منی؟!

منم همینو میگفتم

الان میبینم خیلی قوی بودم و نمیدونستم

و اینو بدون سختی ها آدمو قوی میکنن 

دوستم همیشه میگه تو به قدری عاشقش بودی که میگفتم محاله بتونی دوریشو روزی تحمل کنی اما الان تعجب میکنم که اینقدر قوی وایستادی و برات مهم نیست 

چرا اینقدر عین منی؟! منم همینو میگفتم الان میبینم خیلی قوی بودم و نمیدونستم و اینو بدون سختی ها آ ...

میتونم بپرسم چند سالتونه؟ البته میتونی نگی چون سن شخصیه

بازم مرسی گلم