2777
2789
عنوان

بیاین بگین چیکار کنم لطفااااا😭

317 بازدید | 25 پست

ببینید یه آدمی سر یه مسئله ای کلی به من توهین کرد و فحش ناجور و داد و... و آخرشم گفت که از این به بعد جوری رفتار کن انگار همو نمی‌شناسیم و از اول هم اصلا منی وجود نداشتم...

الان تقریبا یه هفته میگذره و واقعا من از این موضوع خسته شدم ، واقعا نمیتونم روزی 8 ساعت با یه آدم تو یه مکان باشم و چندیدن بار باهاش رو به رو بشم ولی مث یه غریبه با هم رفتار کنیم....💔

تو این شرایط من واقعا هیچ کار بدی نکردم کا بخوام برم ازش عذر خواهی کنم و اونه که باید معذرت بخواد 

ولی خب منم خسته شدم و نمیدونم چی کار کنم ، هم دلم واسش تنگ شده و هم نمیخوام غرورم رو له کنم 

میشه بگین چی کار کنم؟؟؟؟

فرستادن ب یه ورت عزیزم پرو میشه اهمیت نده

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر ضعیف نباش نادیدش بگیر چرا باید کسی که بدون دلیل بهت توهین کرده برات مهم باشه؟

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

فقط نرو معذرت بخواه که دفعه بعد ده برابر باهات بدتر رفتار میکنه تو هیچ کار اشتباهی نکردی که بخوای معذرت بخوای یه جوری رفتار انگار همچین ادمی وجود نداره خودش میدونع مقصر پس خودش دیر یازود میاد سمتت

اگه نیومد بدون این ادم ادمه مسمومی هست که مریضت میکنه پس کلا فراموشش کن

اگه الان بری سراغش هی این رفتارشو تکرار میکنه 

نادیده بگیرش و ارزش خودتو حفظ کن بذار به اشتباهش پی ببره 

اگرم متوجه اشتباهش نشد پس همون بهتر که ازش فاصله بگیری و ارزش پیشقدم شدن نداره

تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛مـن یک جهـان پـر از رازم..🌱

اعتماد به نفس داشته باش

هرچقدرم‌سخت باشه سعی کن هروقت دیدیش مغرور باشی و نادیده بگیریش

خودتو سرگرم کن

نشین به خاطراتتون فکر کن

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓
فرستادن ب یه ورت عزیزم پرو میشه اهمیت نده

منم واقعا تو این یه هفته همه چی به یه ورم بود اصلا برام مهم نبود ، ولی خب سخته واقعا در طول روز با یکی چندین بار رو به رو بشی ولی باهاش چپ باشی:(

من که عمرا برم پیشش ولی مثلا میشه کاری کرد خودش بیاد عذرخواهی کنه؟

نه نمیتونم بگم چکار کنچون نفهمیدم دقیق،برداشتم اینه محیط کاریته،پس بی خیال اگه همکاره،کم کم درست میش ...

دوستم هم گفت کم کم درست میشه ولی خب من موندم چخ جوری؟ 

به هر حال مرسی از نظرت♡

انقدر ضعیف نباش نادیدش بگیر چرا باید کسی که بدون دلیل بهت توهین کرده برات مهم باشه؟

چون خاطرات قشنگی با هم ساختیم 

و حالا که اون نیس همه تایمام مسخره و بی رنگ و بو میگذره

اگه الان بری سراغش هی این رفتارشو تکرار میکنه  نادیده بگیرش و ارزش خودتو حفظ کن بذار به اشتباه ...

من تو این مدت نه نگاش کردم و نه باهاش صحبت کردم ولی غیر مستقیم کلی خوبی بهش کردم....

قطعا پیش قدم نمیشم ولی سعی میکنم با کارام شرمندش کنم

به نظرت خوبه که با کارای خوبم  شرمندش میکنم؟ یا نه

همون که خودش گفته فکر کن وجود نداره به توهیناش فکر کن با اینکه کاری نکردی حق نداشت بهت توهین کنه

خب ببین من اصلا توهیناش واسم زیاد اهمیت نداشت 

من دلم برا رفاقت قشنگمون تنگ شده که الکی خراب شد