2777
2789
عنوان

اندازه بطن جانبی مغز جنین

30285 بازدید | 48 پست

سلام 

توروخدا کمک کنین دارم دیوونه میشم من تو ۱۸هفته انومالی دادم اندازه بطن جانبی مغز جنین ۸.۴ بود 

۲۲هفته برام سونوچک نوشت تو ۲۲ هفته اندازه بطن جانبی جنین شد ۱۰.۷ بعد دکترم پیشنهاد پریتانولوژی داد 

منم رفتم بیمارستان امام خمینی پریتانولوژی برام اکو قلب جنین و سونو کروموزومی نوشت ک اکو قلب خیلی خوب بود و سونو کروموزومی هم گفت بطن ها جدا جدا اندازه اشون نرماله و تو جنین پسر همچین چیزی نگران کننده نیس چون هنوز نمیشه گفت بزرگه اندازه بطن جانبی تو مرزه جای نگرانی نداره 

ولی نگرانی من تموم نمیشه همچنان هرروز میگم الان چن شده بچم سالمه خیلی نگرانم توروخدا اگ کسی تجربه ای داره بگه

من تو انومالی پسرم گفتن کیست تو سرشه و سندرومیه باید بری اکو قلبو عکس از قلبشو این حرفا اگه سندروم داون بود باید سقط شه یه ماه تمام زندگیم جهنم بود کابوس میدیدم گریه زاری اخرم گفتن نه چیزی نیست فقد دو میلیون میخواستن خرج کنیم الانم بچم۴سالشه صحیح سالم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین نگران نباش منم همین جور بود تو سونو ولی پسرم سالمه  فقط تمام بازداریم به استرس گذشت ا ...

من بیمارستان امام خمینی رفته بودم میگفت برای پسر بچه ها اصن جای نگرانی نداره این موضوع شایعه

سلام عزیزم خوبی؟ به منم سونو آنومالی گفت بطن مغز بچه بزرگه. ۸٫۲ بود. قراره یکماه دیگه سونو مجدد بدم. نگرانم. بچمم دختره. میشه باهام در ارتباط باشی

نیازمند دعای خیرتان هستم، شفای خواهرم و تمام بیماران انشالله

پسر منم بطن مغزش بزرگ بود الان دنیا اومده سالمه عزیزم

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
سلام عزیزم خوبی؟ به منم سونو آنومالی گفت بطن مغز بچه بزرگه. ۸٫۲ بود. قراره یکماه دیگه سونو مجدد بدم. ...

سلام عزیزدلم منم همین نگرانی رو دارم ۳بهمن زایمان دارم برام دعا کن دعای منم دنیا اومدن همه بچه صحیح و سالمه

سلام عزیزم خوبید؟ برای بطن مغز جنینتون دیگه سونو نرفتید؟

سلام عزیزم چرا من ۳۴ هفته رفتم دوباره سونو آخر گفت وارد محدوده نرمال شده البته همون ۲۳ هفته هم پریتانولوژی گفته بود ک اوکی ولی من خیلی استرس داشتم شما چطور سونو نرفتین دیگ تو چه وضعیتی هستی؟

سلام عزیزم چرا من ۳۴ هفته رفتم دوباره سونو آخر گفت وارد محدوده نرمال شده البته همون ۲۳ هفته هم پریتا ...

سلام گلم منم ۲۲ هفته رفتم ۷٫۸ بود. دکترم گفت دوباره تکرارش کن. ۳۰ هفته شده بود ۹. الان استرس دارم. خداکنه دیگه بالا نره یا انشالله پایین بیاد. ۳۴ هفته ام دوباره میرم. برام دعا کنید

نیازمند دعای خیرتان هستم، شفای خواهرم و تمام بیماران انشالله

سلام عزیزم چرا من ۳۴ هفته رفتم دوباره سونو آخر گفت وارد محدوده نرمال شده البته همون ۲۳ هفته هم پریتا ...

سلام عزیزم شما زایمان کردید؟ ان شاالله نی نی سالمه؟

من هفته ۳۷ام ، هفده بهمن زایمانمه دارم دق میکنم کمکم کن دیروزم سونو دادم استازی خفیف کلیه هم نشون داده شد😭

دلم کمی آرامش میخواهد...