2777
2789

دخترم چهارده ماهس وقتی راه میره یهو غیر منتظره سرشو می اندازه پایین فقط یکبار اگه تشنج بود تکرار میشد ؟ قبلا نوار مغز گرفتم سالم بود نوارش

بچه سالمه فقط خسته میشه ادا در میاره 🤪 اصلا بهش توجه نکن نزار متوجه بشه تحت نظره بعد درست میشه

ببین اگر گردم یهو شل بشه و چپ و راست اویزون بشه خطرناکه وگرنه نه

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
بچه سالمه فقط خسته میشه ادا در میاره 🤪 اصلا بهش توجه نکن نزار متوجه بشه تحت نظره بعد درست میشه ببی ...

نه مثلا داره میخنده حین خندش اینکارو میکنه یا مثلا وقتی میخواد راه بره شوهرم میگه واسه حفظ تعادلش اینکار  میکنه حتی پستونکشم از دهنش نمیفته اصلا بیحال و اینام نمیشه و روز به روز درحال پیشرفته  اگه مثلا تشنج بود گردنش حداقل باید چند بار بالا پایین میشد ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مثلا داره میخنده حین خندش اینکارو میکنه یا مثلا وقتی میخواد راه بره شوهرم میگه واسه حفظ تعادلش ای ...

اره عزیزم کاملا طبیعیه 

بنظرم اینقدر حساس نشو بزار بچه بصورت طبیعی بزرگ بشه 

اگر تشنج بود مگه میتونست سر پا بایسته؟؟ اصلا تشنج رو تا حالا از نزدیک دیدی؟؟!!!

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
اره عزیزم کاملا طبیعیه  بنظرم اینقدر حساس نشو بزار بچه بصورت طبیعی بزرگ بشه  اگر تشنج بو ...

نه من وسواس فکری دارم  ،شوهرم میگه میبری با نوار مغز سالم  بچه رو دارو میدن بدبخت میشیم ولی همیشه یه ترسی دارم یا مثلا نمیخوام قبول کنم دخترم سالمه خیلی حس بدیه 

نه من وسواس فکری دارم  ،شوهرم میگه میبری با نوار مغز سالم  بچه رو دارو میدن بدبخت میشیم ول ...

پس عزیزم برو خودت رو درمان کن و به زندگی اون طفل معصوم ضربه نزن 

این بچه فردا روز میخواد بره مهد و مدرسه میخوای همین روند رو طی کنی که شخصیت بچه رو داغون میکنی