2777
2789

بیمارستان سلامت فردا تماس بگیرین نوبت‌ میدن 

عضو گروه نارنجی هدف ۷۰🚫چالش حذف قند مصنوعی🚫               راز آرامشِ درون،در درک این مطلب است....⬅️ ما نمیتوانیم دنیا را تغییر دهیم،اما خودمان رامیتوانیم تغییر دهیم....راجب گلدوزی و آشپزی سوالی داشتین در خدمتم...با احترام این کاربری دست دو نفر هستش...

بیمارستان سلامت فردا واسه خود دکتر شیروانی هستش

ایشون توی مطب کار نمیکنن

عضو گروه نارنجی هدف ۷۰🚫چالش حذف قند مصنوعی🚫               راز آرامشِ درون،در درک این مطلب است....⬅️ ما نمیتوانیم دنیا را تغییر دهیم،اما خودمان رامیتوانیم تغییر دهیم....راجب گلدوزی و آشپزی سوالی داشتین در خدمتم...با احترام این کاربری دست دو نفر هستش...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیشناسمشاما الان چک کردم دیدم مطب خداره فقط بیمارستانه بیمارستان میلاد و بیمارستان سلامت فردا  زنگ بزن کلینیک بیمارستان نوبب بگیر

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
۱۵ روزه زنگ میزنم این تماس خودکار میگن پره  

من برای مشکلی که داشتم بدون گرفتن نوبت یک راست به بیمارستان سلامت فردا رفتم و آخرین نفر ویزیت شدم.

اکر مشکلتون حاد هست با اصرار و پافشاری میبیننتون