2777
2789
عنوان

کاش بابامم مرده بود راحت میشدم

461 بازدید | 37 پست

وقتی مادرم توی بستر مریضی بود من تنهایی ازش مدتها پرستاری کردم قید ازدواج زدم پای خانوادم موندم خواستگارام از دست رفت بابام اون موقع هم عین خیالش نبود بعد فوت مادرم زود زن گرفت اخلاقش بدتر و بدتر شد ازش حالت تهوع میگیرم

مثلا بهش میگم نون بخر میگه همه همسنای تو متاهلن تو عین گدا موندی خونه من نمیخرم ندارم دروغ میگه ندارم

الان زن بابام چند روزه رفته خونه مادریش، بابام مطلقا هیچی نمیخره بخاطر یه زردچوبه باهام جنگ راه انداخت میگه خواهرتو ببین از تو کوچیک تره ولی بچه داره انگار یادش نیست جوونیم پای این سوخت

همش طعنه میزنه میگه تو دیگه خواستگار برات نمیاد فکری به حال خودت کن گندیدی

یک ریال پول دست من نمیده میگه میخوام انقدر زجرت بدم خسته شی بزاری بری 

منم شاغل بودم یکماهه بخاطر فشار درسی و یکسری مسائل اجبارتا باید خونه نشین بشم امکان سرکار رفتن تا آذرماه ندارم توی این مدت خونم به جوش اورده

خواهشا نگید برو خونه ۲۰۰میلیاردی با خدم و حشم بخر مستقل شو من آه در بساط ندارم 

کارت حقوقش داده دست زن بابام اونم تا میتونه منو زجر میده اینجا انگار جهنمه

کار کن خودتو نجات بده جز خودت کسی نمیتونه کمکت کنه

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط از ته قلبم برات دعا کردم 

تنها که کاری از دستم بر میاد:) 

ببخشید اگه دنیا برات جای خوب و خوشی نیست:)💔

تنها هسته گردو ایران  هستم ،هیچ گردویی هسته نداره و من یکی فقط اولین و آخرین هسته گردو هستم پسسسس این شما و این یگانه هسته گردو ایرااااان 😎😎💙

مادر منم همینجوره ۱۰۰ سالشه نمیمیره منم  از دنیا خستم کرده روزی هزاربار ارزوی مرگ دارم حیف اسم مادر 

تو زندگیم نخواستم با حرفام با کارام دل کسی رو بشکونم .در جواب کسی که ظالمه و منطق حالیش نیست فقط سکوت میکنم و میگذرم🚶🚶انسانیتم رو با هیچچچچی عوض نمیکنم.

خیلی شرایطت سخته خدا مادرتو بیامرزه.اگه بابای منم سالم بود زن میگرفت بعد فوت مامانم.

مامان ببخشید...نمیدونستم اخرین باره بغلت میکنم...نمیدونستم باید بیشتر بگم دوست دارم.😔😔😔😔