2777
2789
عنوان

نامزدم به خونوادم فهش داد

315 بازدید | 13 پست

نمیدونم امشب چش بود زنگ زد شروع کرد گیر دادن ک چرا همش سرت تو کوشیه و ازینحرفا . بعد من یه فیل تر خریده بودم به نامزدمم دادم اونم رفته بود سرورو داده بود دوستش واسه همین قطع شد سرور بهش میگم چطور وجدانت راضی شد که زن من بره پول بده واسه یه فیل تر بعد من بدمش دوستام استفاده کنن اخرشم ک قطع شه میگه فردا میرم پرینت حسابامو میگیرم هر چقدر بهم پول دادیو بر میگردوتم منتی نباشه ! گفتم منت نبوده پول فیل ترو بده . کلی بحث داشت اخرشم ک میگه دوست دارم منم جواب دوست دارمشو ندادم میگه چرا نگفتی ؟ گفتم یعنی جوری رفتار کنم که بحثمون نشده همهچی گلو بلبله؟ فهش داد قطع کردم زنگ زد مامانمو خونوادم فهش میده ک چرا قطع کردی ؟ منم دوباره قطع کردم جوابشم ندادم! فهشای بد داد حق با کیه؟؟ من اشتباه کردم؟؟ 

فحش درسته

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون فحش داده تو اشتباه کردی عجبا

😍تا ابد دوستت دارم 😍                      دوباره ترکیدم 🤣 🤣 🤣 گفته بودم این بار بترکونیم با شماره طایفه شوهر میام  😼.                                           ینی من خرم اگه دیگه بیام تو  تاپیک های سیاسی 😒😒😒.                  اصلا همه چی ارزونه همه سرکار میرن مرغ هم بخاطرغیرت خروس گرون شده همه خوشحالن همه واکسن زدن منتظر تعیین وقت جشن پایان کرونا هستن          والا به من چه اصلا 🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃    

یا خدا عقدین؟

اگه نیستین تجدید نظر کن 

از الان زیپ دهنشو راحت باز کنه فردا خدا به دادت برسه

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

معلومه که نامزدت اشتباه کرده هرچقدرم عصبانی بشه نباید به خونوادت توهین کنه سخت بخاطر این موضوع تنبیهش کن تا براش عادت نشه و احترام گذاشتنو یاد بگیره

در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است، دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را                                      قیصر امین پور♡

به نظرم الان تموم گن کسی که احترام نمی دونه به درد زندگی نمی خوره مگه تو دختر خیابونی که هر چی از دهنش دربیاد بگه کنترل دهنشو رو نداره الان نامزدی فردا خونه خودت کتکم میاد وسط بگو خانوادم خط قرمز منم اصلا از دهن یه مرد جنتل من فوش بیرون نمیاد خیلی بی شخصیته من به شوهرم بگن بیشعور چپ چپ نگام می کنه یعنی چی ادب و احترام حالیش نیست 

یاد بگیر هر وقت پول دادی ب عنوان قرض باشه 

اگه چیزیو پول دادی خریدی و قراره اونم استفاده کنه حتما هزینه رو بگیر 

بعدا ک رفتی سر زندگی اگع خریدی کردی اینو بدون هزینه خومه با مرد .۵بار پول خریدو بگیر .یک بار نگیر 

راجب فحش هم حق نداش .بعدا در ارامش حتما حرف بزن 

بگو جوری رفتار نکن ک منم ازت یادبگیرم و دیگه احترامی این وسط نمونه