2777
2789
عنوان

واقعا پرستاری انقد بده؟

1218 بازدید | 68 پست

من مهندسی خوندم ولی هیچ کار درست و حسابی پیدا نشد با اینکه فارغ التحصیل یه دانشگاه خوبم. چندماه خوندم برای تجربی و پرستاری قبول شدم. الان دانشجوام. اون تاپیک پربازدیده راجع به پرستاری خیلی ناامیدم کرد. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خوب نیست سختی کار زیاد داره زیاد نمیتونی به زندگیت برسی کل زندگیت میشه بیمارستان 

ولی از یه طرف اگه دوستای خوب داشته باشی و با هم صمیمی باشین و خوش بگذرونین بهش عادت میکنی  طوری که نمیتونی ازش دل بکنی 

من اوایل میگفتم همون دو سال طرحو میرم دیگه پرستاری نمیکنم ولی الان که فک میکنم انگار بهش معتاد شدم نمیتونم ازش دل بکنم

ن همه ت  حسرتشن گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف

بعضی چیزاباگذر زمان تغییر می کنه مثلا یه زمانی  رشته ودانشگاه مهم بود ولی الان نه بعضی شغلها بنابه شرایط جامعه عزیز بود ولی الان نه یکیشون هم پرستاری.چون اونقدر شغلهای پردرآمد بدون نیاز به دانشگاه وتخصص زیاد شده دیگه اهمیتی نداره

منم یه لیسانس دارم میخوام بشینم از اول واسه پزشکی بخونم ، به نظرم تو رشته های تجربی واقعا پزشکی و دندون یه چیز دیگن، نمیگم پرستاری بده اما سختی های خودشو داره و کار راحتی نیست

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

بعضی چیزاباگذر زمان تغییر می کنه مثلا یه زمانی  رشته ودانشگاه مهم بود ولی الان نه بعضی شغلها بن ...

تا اوتجا ک من میدونم و اطرافم هست همه الان تو کف پیراپزشکی_پزشکی_تربیت معلم هستن