2777
2789
عنوان

واقعا پرستاری انقد بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 68 پست

پرستاری عالیه یکی از نزدیکانم یه رشته دیگه از گروه پزشکی خونده میگفت کاش پرستاری خونده بودم بازار کارش چه داخل و چه خارج عالیه پذیرش خارجیش هم خوبه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه لیسانس دارم میخوام بشینم از اول واسه پزشکی بخونم ، به نظرم تو رشته های تجربی واقعا پزشکی و دن ...

پزشکی هم خیلی خوب نیست، متخصص قلبمون میومد ویزیت به زمین و زمان فحش میداد، میگفت از وقتی میدونم فلان تاریخ آنکالم غصم میگیره ، فلان تو بیمارستان

اینجا به معلم ها و پرستارها خیلی حسودی میکنن

دقیقااا 

من خودم عااشق فرهنگیانم خیلی دوس دارم قبول بشم

به نظرم هررشته و شغلی زحمت میخواد 

همین پرستاری واقعاا قبولیش سخته 

من پرستارم ، خیلی هم بد نیست، تو این بیکاری که طرف با دکتری هم بیکاره ، ب نظرم بهترین شغله که با کار ...

دقیقا دوران دانشجویی بخدا دکتری فیزیک از دانشگاه صنعتی اصفهان میدیدم بیکار. هیچ جا براش کار نبود. آرزوش بود استخدامی اآموزش و پرورش قبول بشه! در این حد.. بعد من نمیدونم یه عد ه چرا انقد ناشکرن. طرف طرحیه حدود 9 تومن حقوق میگیره. مامان من با 28 سال سابقه کار، کارمند دانشگاهه 13 میگیره. یعنی شما ببین حتی اون طرحی هم حقوقش نسبتا خوبه

پزشکی هم خیلی خوب نیست، متخصص قلبمون میومد ویزیت به زمین و زمان فحش میداد، میگفت از وقتی میدونم فلان ...

😂فک کنم ب نظر شماها هیچی خوب نیس

میدونی قبولی پزشکی چقد زحمت میخاد؟

بعد میگی خوب نیس؟؟

ببین هر شغلی سختیای خودشو داره پرستاری هم همینطور البته قبول دارم فشار کاری و روانیش نسبت به خیلی از شغلا بیشتر باید ببینی برا چی میخوای تو این رشته بمونی اگر فقط به دید یه شغل میبینیش و علاقه ای نداری دووم آوردن توش خیلی برات سخت میشه

خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما
من 25 سالمه

موفق باشی عزیزم. کاش منم بعد کارشناسیم از اول تجربی امتحان داده بودم. مث احمقا رفتم ارشد مهندسیم خوندم. بیکارم. بهترین کارو تو کردی

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد....