2777
2789
عنوان

بیاین سم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7439 بازدید | 237 پست

یبار ی گوشی یواشکی داشتم اونموقع ها خیلی اهنگ پیشواز مد بود

با گوشی که خانواده میدونستن اومدم امتحان کنم که اهنگش چطوریه

زنگ زدم اونم تو جیبم ویبره خورد 

یهو پیش خودم گفتم وای کیه که داره زنگ میزنه بهم چقدم از اینکه یکی بزنگه خوشحال میشدم

اصلا حواسم نبود خودم دارم زنگ میزنم😅😅🤣🤣🤣

ظاهرش با خدا باطنش یاخدا، حکایت خیلیاست!️
یا خدا😂😂😂😂تو افق محو نشدی؟😂😂😂

هنوز هضمش نکردم   

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یبار پفک هندی رو مث ماکارونی دم زدم   مامانم خریده بود به من نگفت طرز تهیش چطوره. اصلا نمید ...

منم بچه بودم با داداشم گفتم بیا سویا سرخ کنیم بخوریم نمیدونستم باید سویاهارو قبلش بخیسونیم اقا همونجوری ریختیم تو روغن داغ یهو عینه ذرت میپریدنو روغن میریخ ماهیتابه اتیش گرف😂😂😂😂😩😩

آرامش است عاقبت اضطراب ها:)
یبار ی گوشی یواشکی داشتم اونموقع ها خیلی اهنگ پیشواز مد بود با گوشی که خانواده میدونستن اومدم امتحا ...

باز خداروشکر کسی ندید😂😂😂😂😂😂😂

اره منم زیاد غلط کردم رو خودم همشم کار عکس داده 😅 گفته بودن گلاب پوستو شفاف میکنه و سفید زدم حساسی ...

وای😂😂😂😂😂😂😂😂😂منم بچه ک بودم یه موچین دیدم جوگرفتم ابروهامو کلا کندم عینه نخ نازک شدن حداقل مث هم نبودن😂😂😂😩

چقدر بلا سر خودت آوردی🤣🤣🤣

اینا ک هیچی نیس کم کم داره یادم میاد

یکی دوماه پیش خاسم با دستگاه صورتمو بخور بدم ابش جوش شده بود سرشو حواسم نبود خوب نزده بودم دستگاهو سرشو گرفتم برداشتم یهوچپ شد رو پام ب چوخ رفت عمیق سوخت😂😂😂چارزانو نشسته بودم خدارو شکر جای دیگه نریخ😂😂😂😱😱😱😟

اینا ک هیچی نیس کم کم داره یادم میاد یکی دوماه پیش خاسم با دستگاه صورتمو بخور بدم ابش جوش شده بود س ...

اینا همش خوبه من یک سوتی دادم تو این زمینه ها که بین خودمو خداست هنوز به احدی نگفتم ترسیدم به عقلم شک کنن  

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
اینا همش خوبه من یک سوتی دادم تو این زمینه ها که بین خودمو خداست هنوز به احدی نگفتم ترسیدم به عقلم ش ...

بگو بابا مث منی😂😂😂😂

چقد بی عقل بودیم🥴

اره بخدا😂😂😂😂یه بارم برا معلممون نامه نوشتم البته نه عاشقانه که اونم خواهرم دید باز کلی دعوام کرد

خب بچه بودم خیلی چ میدونستم این کارا بده😂😂

علاقه زیادی به نامه نوشتن داشتی😂😂

اره بابا یه دفتر خاطره هم داشتم که کلی چرتو پرت و جزئیات هرروزو مینوشتم اونم دیدن هی میخندیدن بهم😂😂😂😂