2777
2789
عنوان

بیاین سم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 7439 بازدید | 237 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها من جدیدم تو نی نی سایت.قضیه این لایک کنید چیه هرتایپیکی که میرم همه زدن مثلا اگه لایک نشه چی ...

میگن لایک کن که  بعدا از تو اعلانات تاپیک رو پیدا کنن و ادامه ش رو بخونن 

خدایا رگ گردن رو بیخیال ، بغلم کن 🥺
خب بعدش چی شد😀😀

😂بعدش عملی یادم داد😌

وقتی لبخنددنبال جایی برای نشستن می گرده باتموم وجودم آرزومیکنم لبات دراون نزدیکی باشه❤          یه اسفندیم پرازشوروشوق زندگی،عضوباشگاه پروازوعاشق بچه کوچولوهام...آرزوهاتون آرزومه،انشاالله صلاح خداباآرزوتون یکی باشه
این بده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 رسما جر

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
شت 😂 دلم برا دندونات سوخت🚶‍♀️

کلا بدنم از دست جوگیریای من در امان نیس😂😂یه عادت دیگم داشتم ک خداروشکر ترکش کردم

وسواس داشتم به جوش

بعد کوچکترین چربی ک تو منافذم بود رو حتی هیشکی هم نمیدیدش من اونقددددد فشارش میدادم تو آینه تا اندازه یه سکه کلا پوستش کنده میشدو زخم میشد

ولی خداروشکر که پوستم خیلی خوبه این همه بلا سرش اوردم انگار ن انگار هرکی هم میبینه میگه چیکار میکنی انقد پوستت خوبه😂😂😂

آرامش است عاقبت اضطراب ها:)
والا من بیش از ده ساله که منظم مسواک میزنم ولی دندونام سفید نمیشن 

برو جرم گیری خیلی خوبه

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

چه تاپیک خوبی استارتر شاد شدم

تازه کلیپ پریسا رو دیدم همونی ک توش سوتی میده بجای خدا رحمتش کنه میگه خدا لعنتش کنه . زندایی خدابیا ...

😂😂😂😂😂😂😂باز خوبه خودت نگفتی اونو

آرامش است عاقبت اضطراب ها:)
خلاصه باورتون نمیشه سه ساااااااعت همونجوری هرلحظه هم بیشتر میشد دردش ولی تحمل کردم😂😂😂😂حالا بماند ...

سگ توروحت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

گــر قــیامت قــصه بـاشد، مـن کــجا بــینم تـو را... 💔🖤