2777
2789
عنوان

بیایدهمگی زود

101 بازدید | 38 پست

بچه هاشبتون بخیر

من باطرفم تا یساعتونیم پیش پیام بازی میکردیم بعد شب بخیرداد و خوابید و عادتشه ک شبی دوسه باربیدارمیشه

الان ی تک انداخت روگوشیم و بعدپشت سرش پیام دادببخشیددستم رفت روش منم جواب ندادم فک کنه خوابم

ولی میدونم ازعمداینکارو کرد ببینه باگوشی نمیحرفم یا اشغال نیس خطم..منم نمیگم و ب روش نمیارم ک ازعمداینکارو کردی تافرداصبح الکی بگم خواب بودم

چون زن سابقش نصف شب بادوست پسرش میحرفه و مچش میگیره.نظرشماچیه ازین حرکتش

شکاکه

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شکاکه ینی یا بخاطر زنش اینجور شدع

حس میکنم بخاطر زنش چون واقعا اصلا بدبینی یا بی اعتمادی ازش ندیدم ۳بارمچ زنش گرفت ک نصف شب باگوشی حرف میزد بادوست پسرش

خدایی اخلاقش خوب اصلاشکاک نیس من خودم همچین شکی کردم الان ک حتما میخاسته ببینه منم اشغال نیس خطم

چقدرررر شکاککککک.حق بده بهش تا اعتماد کنه

اصلا مشکلی ندارم و بهشم حق میدم

چون خدا۳بارمچ زنش گرفت گفت بلندشدم دیدم نیستش صداپچ پچ میاد باگوشی بادوست پسرش حرف میزده

طول میکشه تا اوکی شه....اگه تحمل شکاک بودناشو داری ادامه بده اگر نه کناربکش 

خدایش تا بحال کوچکترین بی اعتمادی بدبینی یاشکاکی نداشته خودم الان ک تک زد این فکرو میکنم

خدایش تا بحال کوچکترین بی اعتمادی بدبینی یاشکاکی نداشته خودم الان ک تک زد این فکرو میکنم

سعی کن زمان اشنایی طولانی تری داشته باشی انشالله ک چیزی نیس و اشتباه برداشت کردی

اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤️
بد بین شده  حالا طول میکشه  تا بفهمه همه مثل نیستن که  تو هم به روش نیار بهتره  ...

اره بروش نمیارم اصلا حالا فردا چی بگم ؟بگم خواب بودم و اخه گفت دستم رفت روش باپیام مگه میشه قفل باز شه و دست بره روش خخخخ فقط میگم دیشب ببخشید خواب بودم زنگ زدی خخخخخ