2777
2789
عنوان

بیایدهمگی زود

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 38 پست
خدایش تا بحال کوچکترین بی اعتمادی بدبینی یاشکاکی نداشته خودم الان ک تک زد این فکرو میکنم

ادمی ک ی بار تو زندگیش خیانت دیده مث نامزد شما خیلییی طول میکشه تا دل شکستش باورکنه ک همه عین هم نیسستن ولی اگ باور کنه میشی فرشته ی زندگیش 

اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بروش نمیارم اصلا حالا فردا چی بگم ؟بگم خواب بودم و اخه گفت دستم رفت روش باپیام مگه میشه قفل باز ...

اره دیگه بگو خاب بودم 

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 ادمی ک ی بار تو زندگیش خیانت دیده مث نامزد شما خیلییی طول میکشه تا دل شکستش باورکنه ک همه عین ...

ببین خدایی هیچوقت نگفته کجایی دقیق بگو یا هرکارمیکنی بگو یا مثلابدبین و بی اعتمادی ندیدم

حالا خودم ابن فکرو کردم

بنظرت چکارکنم ک خیلی اعتمادکنه و قبولم داشته باشه زیاد

البت بعدازظهرگفت یکم طول میکشه ک این دغدغه فکری و مشغله هاازذهنم بره راجب ازدواج قبلم نگفت دقیقا چی بصورت کلی اینطورگفت.الان میفهمم نکنه بدبینی هم جزیی ازش باشه چون یبارگفت میترسم مث زن سابقم نشه باززندگیم خراب نشه

ببین خدایی هیچوقت نگفته کجایی دقیق بگو یا هرکارمیکنی بگو یا مثلابدبین و بی اعتمادی ندیدم حالا خودم ...

بله میترسه چون ی زندگی با همه امید وارزوها و زحماتش دود شد رفت هوا اما این دلیل نمیشه ک ادم بدی باشه فقط از بقیه حساس تره اگر زنو شوهربودین میتونستی ازادانه بزاری با گوشیت ور بره یا خودش ببره بیارتت یا بدون اجازش کاری نکنه کم کم دلش اروم میشه بهت ایمان میاره الانم میتونی خیلی ریلکس سوال کرد جواب بدی بدون اخم کردن مثلا گفت کجا بودی بگو فلان جا عزیزم عکس العمل بد اصللااا نشون نده یا گفت گوشیتو میدی بگو بیا عزیزم بده دیگ مجبوری یکم مایه بزاری تا اوکی شه شایدم برعکس بشه و بدترشه باید خودت قشنگ زیرو بمو در بیاری من ک نمیشناسمش تو بهترمیدونی 

بله میترسه چون ی زندگی با همه امید وارزوها و زحماتش دود شد رفت هوا اما این دلیل نمیشه ک ادم بدی باشه ...

اره دقیقاافرین فدای درک و شعورت..حالاخودم بهش گفتم دوس دارم حتی اگ اعتماد۱۰۰درصد داشتی خواستم برم بیرون نگوخودت برو خودت منوببر بعدگفت چشم حتما اره باخودم میبرمت

یاگفتم میرم بیرون میرم ارایشگاه هرجا نگوبرو بهت اعتماددارم نگوبهم من دوسددارم درجریان باشی و گفت چشم مرسی حتما و اره باخودم میبرمت و هرچی خواستی باهم میریم خرید خدایی خیلییی مهربونه.بعداینکه خیلی وقته بیرون نرفتم درطول روزمیخوابم اگ نرم سرکار میگفت نرفتی بیرون جایی نرفتی گفتم خیالت راحت جایی برم حتمابهت میگم نگران نیاش حالامیترسم فک کنه میرم و نگفتم چون خیلی وقته نرفتم خخخ

بعدگفت امروزهواخوبه برو ی دوری بزنم گفتم فعلامریضم حال ندارم گفت عه یادم نبوود چشمه ترکیده

بله میترسه چون ی زندگی با همه امید وارزوها و زحماتش دود شد رفت هوا اما این دلیل نمیشه ک ادم بدی باشه ...

ببین ازرفتارش و گفتنش ک گفت ی حالت ترسی داره ک دوباره مث زندگی قبلش بشه زندگی جدیدش بقول خودش بایدباخودش بجنگه کلنجاربره تااوکی شه

اره دقیقاافرین فدای درک و شعورت..حالاخودم بهش گفتم دوس دارم حتی اگ اعتماد۱۰۰درصد داشتی خواستم برم بی ...

افرین خوب داری پیش میری انشالله ک چیزی نمیشه و باهم زندگی خوبیو شرو میکنین😍خودت ک استادی ماشالله

افرین خوب داری پیش میری انشالله ک چیزی نمیشه و باهم زندگی خوبیو شرو میکنین😍خودت ک استادی ماشالله

پناه برخدا انشالا ک اوکی شه همه چی.خدایی ازهمه لحاظ خیلی خوب خیلیا

ببین ازرفتارش و گفتنش ک گفت ی حالت ترسی داره ک دوباره مث زندگی قبلش بشه زندگی جدیدش بقول خودش بایدبا ...

انشالله درست میشه...فقط با چشم باز ازدواج کن خودت عاقلی فهمیده ای متوجه میشی وقتش هست ک باهاش بری زیر ی سقف یا نه

پناه برخدا انشالا ک اوکی شه همه چی.خدایی ازهمه لحاظ خیلی خوب خیلیا

حل میشه نگران نباش حواس جم پیش بروقشنگ همه جوانب و بسنج ببین واقعا اعتماد کرده یا چون عاشقته تایید میکنه حرفاتو بهترمیدونی دیگ خودت

اصلا مشکلی ندارم و بهشم حق میدم چون خدا۳بارمچ زنش گرفت گفت بلندشدم دیدم نیستش صداپچ پچ میاد باگوشی ...

به روش نیار منم ازدواج دومم و زن سابقش خیانت کردازخودش عکس میداده به طرف بعدازدواجمون ی دفعه در و بازمیکرد ببینه چیکارمیکنم  هرجور خیانتی ببینن رو اون مدل امتحان میکنن برای اطمینان خاطر چندتا تنوعی هم میان مثل همسرم ازاین مدل مطمین شد خونه زنگ میزد هر نیم ساعت چک میکرد زود بچه اوردم از سرش افتاد دید زن زندگی ام😂 

انشالله درست میشه...فقط با چشم باز ازدواج کن خودت عاقلی فهمیده ای متوجه میشی وقتش هست ک باهاش بری زی ...

امیدبخدا ازخدامیخام خودش بهترین تصمیم بزاره توسرم..ممنون ازمحبتت..اینم بگم سنش کم نیس ادم پخته و عاقلیه اول برخورد باکادو اومد و بامهربونی و ملایمت رفتارمیکنه همیشه و ..همیشه دوس داره زنگش بزنم پیامش بدم یعنی دوسه ساعت دیرسراغش بگیرم دلخورمیشه فک میکنه بهش اهمیت نمیدم..متولد۶۵من خودم ۷۵

به روش نیار منم ازدواج دومم و زن سابقش خیانت کردازخودش عکس میداده به طرف بعدازدواجمون ی دفعه در و با ...

یاقران جدی خخخخ وای مال شما دیگه نوبره شماخودت مجردبودی ازدواج کردی..دوست داره رفتارش بات خوبه