2777
2789
عنوان

بیایدهمگی زود

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 38 پست
امیدبخدا ازخدامیخام خودش بهترین تصمیم بزاره توسرم..ممنون ازمحبتت..اینم بگم سنش کم نیس ادم پخته و عاق ...

بله معلومه ادم پخته ایه هرچی خدا بخواد انشالله ک بهترین راهو جلو پات بزاره 

اندر دل من درون و بیرون همه اوست❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاقران جدی خخخخ وای مال شما دیگه نوبره شماخودت مجردبودی ازدواج کردی..دوست داره رفتارش بات خوبه

ن منم ازدواج دوممه دوسم داره رفتارش خوبه خودم کمی خرابش کردم سیاست کلامی ندارم خیلی هم حساسم  همش میپرم بهش اونم عادی شده واسش 😂 

ن منم ازدواج دوممه دوسم داره رفتارش خوبه خودم کمی خرابش کردم سیاست کلامی ندارم خیلی هم حساسم  ه ...

من مجردم و طرفم ی دخترداره ۷سالشه اما پیش مادرش خدایی رفتارش بام خوبه خیلی دوسم داره هرصبح میره سرکارپیام میده پیگیرحالمه بهش پیام میدم سریع جوابم میده حتی دسش بندباشه بهم بی اهمیت نیس بی میل نیس 

مث ی پسر۲۹ ۲۸ساله رفتارمیکنه قیافشم ب این سن میخوره خدایی خیلیییییی خوبه.همیشه میگع دخترم پیش مادرم پیش مانیس

من مجردم و طرفم ی دخترداره ۷سالشه اما پیش مادرش خدایی رفتارش بام خوبه خیلی دوسم داره هرصبح میره سرکا ...

خب چرا با این شرایط میخوای ازدواج کنی؟؟ یعنی چرا منتظر مجرد نیستی؟؟ چند سالته؟؟ 

حس میکنم بخاطر زنش چون واقعا اصلا بدبینی یا بی اعتمادی ازش ندیدم ۳بارمچ زنش گرفت ک نصف شب باگوشی حرف ...

من یکی بهش حق میدم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

چطور نفر اول کامنت میزارین به منم یاد بدین🤔 خیلی تمرین کردم نشد میدونم کاپ نمیدن دلم میخواد یجا اول ...

والا منم نمیدونم:/

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)