2777
2789

شوهر پولدار خیلی خیلی خیلی پولدار 

ولی اصلا وقت نداره برای من، چون درگیر کار

منم برای خودم زندگی میکنم،یه روز خوشم دو روز خوشم ولی باز کم میارم احساس کمبود میکنم، احساس خوشبختی ندارم

یه روز میگم خدایا شکرت یه روز از سر تنهایی و دیدن دوتایی های بقیه زنو شوهرا و‌فشار روحی صبح تا شب گریه میکنم و گاها یه هفته دپرس میفتم خونه باز خودمو جمع و جور میکنن

بهم بگین چه کنم

نمیتونم جداشم، وابسته شم هستم شدید

وقتی میگم زندگی تک نفره یعنی واقعا تک نفره ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جذبش کن

هر مردی قلق خودشو داره ببین چی جذبش میکنه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

عزیزم همسر شما چه ساعت سرکاره ؟همسر من ساعت هفت میره نه شب میاد تا میرسه شام میخوره میخوابه جمعه هام ...

حدود ۹ تا نه ده

گاهی اوقا ۱۱

ما همون خونه اقوامم نداریم

حدود ۹ تا نه ده گاهی اوقا ۱۱ ما همون خونه اقوامم نداریم

من که راضیم شوهرم درامد بالا داشته باشه اصلا نباشه 🤣🤣🤣🤣خواهر جان برو کیف کن باشگاه ثبت نام کن کلاس زبان برو خرید کن بخودت برس متاسفانه کارا جوری شده برای یه لقمه نون باید کلی  زحمت بکشی برو خداروشکر کن تنش سالمه میره سرکار میموند پیشت خوبه بیست و چهاری باهام جر و بحث داشتین