2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر شش ماه یا سه ماه یکبار همه ی افراد باید چکاپ آزمایشگاهی بشن .

کم بود ویتامین ، کم خونی ، مشکلات هورمونی و تیروئیدی ممکنه باعث بروز این حالت بشن 

فعلا تا مراجعه به پزشک و انجام آزمایش میتونید از شربت انرژی فیکس روزانه یک قاشق مصرف کنین 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
هر شش ماه یا سه ماه یکبار همه ی افراد باید چکاپ آزمایشگاهی بشن . کم بود ویتامین ، کم خونی ، مشکلات ...

تازه آزمایش دادم همه چی اوکی بوده من بعد حملات پنیکم اینجوری شدم دو سال پیش یه چند روزی بود موقع درس خوندن خسته میشدم یهو یه روز تو حالت عادی حس مرگ و خفگی و تپش قلب بالا اومد سراغم بعد کلی دکتر رفتن گفتن پنیکه سه ماه استرس شدید داشتم و از همون موقع دچار عدم تعادل و گیجی شدم یه سال دارو خوردم بهتر شدم دوباره روز کنکور اتفاق غیر منتظره ای افتاد و من دوباره پنیک هام شروع شد این دفعه شدید تر ۴ماه شدید حمله داشتم عدم تعادلم بد تر شدم گز گز دست ضعف دست و پا خستگی شدید الان یه ماهه دارو میخورم استرس و پنیکم کنترل شده تا حد زیادی ولی خستگیم شدیده انرژی ندارم عضله های دستم سفت میشه و دست و پام زود خسته و کرخت میشه تعادل ندارم خرداد ماه نوار چشم و ام ار ای دادم با کلی آزمایش سالم بود همین یه ماه پیش دوباره cbcو تیروئید و آنزیم کبدی دادم مشکلی نبود خیلی نگرانم نمیدونم چه دکتری برم

یکی از پزشکا گفتن ممکنه اختلال تو کارکرد میتوکندری و غدد آدرنال باشه آزمایش dea-sدادم نرمال بوده واسه کارکرد میتوکندری چه آزی باید بدم

خودمم دانشجوی رادیولوژیم به خاطر حالم همش مجبورم مرخصی بگیرم🥲

تازه آزمایش دادم همه چی اوکی بوده من بعد حملات پنیکم اینجوری شدم دو سال پیش یه چند روزی بود موقع درس ...

در زمان فعلی برای کنترل علایم پانیک چی مصرف میکنین 

چه دارویی ؟ 

میتوکندری در خصوص مشکلات و حملات قلبی می‌تونه دخیل باشه اما علایم شما گسترده تر هستند که به ممکنه   دارو هایی که برای پانیک مصرف می‌کنید باعث این حالت بشن 

و اینکه نقص و مشکلات در سیستم میتوکندری بیشتر با افراد اوتیسمی به خصوص اوتیسم حاد ارتباط داره نه حملات پانیک 

در خصوص بی‌حالی تون نظر من همون مصرف انرژی فیکس و شربت جین سین هست به اینصورت که روزانه دوقاشق از این دو شربت مصرف کنین 

مشکلات اصلی شما از دارو های اعصاب و مشکلات پانیک ناشی میشن که مشکلات پانیک هم فقط با دارو کنترل نمیشن و باید 

فاکتور هایی مثل شرایط محیطی ، تجربیات زندگی ، مشکلات روان برطرف بشن یا فرد بیمار باهاشون سازگار بشه تا دارو ها نتیجه بخش باشند 

علایمی مثل اضطراب ,خستگی ,زودرنجی ,بد خوابی و ناتوانی در تمرکز  ، ضربان تند قلب ، تعرق ، درد و  انقباضات عضلانی , لرزش فیزیکی ، تنفس سخت همگی پیامد های پانیک هستند 

در زمان فعلی برای کنترل علایم پانیک چی مصرف میکنین  چه دارویی ؟  میتوکندری در خصوص مشکلا ...

ممنونم داروی سیتالوپرام و لورازپام قبل مصرف دارو ها هم این بی حالی و این علائم رو داشتم 

ممنونم داروی سیتالوپرام و لورازپام قبل مصرف دارو ها هم این بی حالی و این علائم رو داشتم 

نظر و تشخیص من این هست که بجای روانپزشک و مصرف سیتالوپرام و لورازپام  به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید 

دکتر که نامی باشه در این زمینه 

باید سونوگرافی مغزی T.C.D بشین تا علت این بی حالی ها و حمله ها مورد بررسی قرار بگیره 

همون سونو داپلر عروق مغز؟ داپلر عروق گردن انجام دادم مشکلی نبوده

بله سونو دالپر 

گردن نه عزیزم ، مغز رو باید سونوگرافی بشین 

در مشکل شما عروق مغزی رو باید بررسی کرد