2777
2789
نظر و تشخیص من این هست که بجای روانپزشک و مصرف سیتالوپرام و لورازپام به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کن ...

سلام، خانم دکتر دو تا سوال از خدمتتون داشتم

ممنون میشم راهنماییم بفرمائید 

یکیش این هست که آیا میشه یه آدم بدون سابقه جدی در تیرویید و مشکلات هورمونی یک شبه تیرویید پرکار بگیره؟؟

سلام، خانم دکتر دو تا سوال از خدمتتون داشتمممنون میشم راهنماییم بفرمائید یکیش این هست که آیا میشه یه ...

سلام 

بله ، در  مواردی ممکنه هایپر تیروئیدیسم  یا پرکاری تیروئید بدون هیچ زمینه ژنتیکی یا ارثی اتفاق بیوفته 

بر اثر التهاب های عفونتی غده ی تیروئید 

گره یا ندول های تیروئیدی و مهم تر و شایع ترین دلیل نسبت به سایر دلایل مصرف زیاد ید در دراز مدت 

و....

این موارد از جمله دلایلی هستند که باعث بروز هایپر تیروئیدیسم بدون زمینه ژنتیکی و وراثتی میشه 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام بله ، در مواردی ممکنه هایپر تیروئیدیسم یا پرکاری تیروئید بدون هیچ زمینه ژنتیکی یا ارثی اتفاق ...

ممنونم از لطفتون، ببخشید آخرین سوالم این هست که بنظرتون خستگی که الان پنج ماهه خوب نشده بنظرتون علتش میتونه بدخیمی باشه؟ مثلا سرطان؟

می‌دونم نمیشه نظر قطعی داد، جسارتا فقط خواستم طبق تجربه و مشاهداتون از بیماران نظرتون رو بدونم

یه مدتی ( حدود ۵ ماه ) خیلی خیلی شدید فعالیت بدنی داشتم، حدودا روزی چند کیلومتر پیاده روی با عرق کردن خیلی زیاد و حمل اجسام سنگین تا منزل ( مثلا درختچه و گلدان و گیاه )، بعدش مقداری کاهش وزن داشتم، الان هم ۶ ماهه با وجود این که غذامو میخورم ولی وزنم روی یه عدد قفل شده و بالا نمیره ولی اگه زیاد فعالیت کنم سریع لاغرم میکنه، اشتهای تقریبا زیادی دارم، الان مدت ۵ ماهه که خیلی خستم، یه دفعه پیش اومد، انقدر که دیگه فعالیت سنگین نمیتونم داشته باشم، اگر داشته باشم ( بقدری عرق میکنم که لباسام خیس خیس میشه ) هم بعدش ۲ روز از خستگی نمیتونم از جام بلند شم، حتی صبح ها بعد خواب هم خستم 

با کوچکترین فعالیتی خسته میشم، با چند قدم پیاده‌روی سریع خسته میشم و شروع میکنم به عرق کردن، چشمام سنگین میشه، درد میگیره و گردنم عرق میکنه

بشدت آدم استرسی و عصبی هستم

کف پاهام و دستام همیشه عرق میکردن

خیلی پر انرژی بودم

مشکل خواب هم از اول داشتم، الآنم دارم

راستی من خیلی خیلی نمک استفاده میکنم، ممکنه با یه گوجه سبز یه قاشق چایخوری نمک بخورم و شایدم بیشتر!

حتی با کوچکترین بحث کردن یا بلند صحبت کردن هم خسته میشم

یه مدت هم بصورت خودسرانه متی مازول مصرف کردم ( حدود ۵ تا ۶ ورق ۲۰ تایی ) ولی اصلا بهتر نشدم

خستگیم عین زمان کرونا هست

انگار هر روز کرونا دارم، چند روز که استراحت مطلق دارم حالم کمی بهتر میشه و علایم کم میشم اما تا یه فعالیت کم انجام میدم دوباره تعریق و خستگی میاد سراغم

اوایل با نگاه کردن به گوشی هم ضعف میکردم که الان خیلی بهتر شده و با این موضوع خسته نمیشم

متأسفانه تو یکی از شهرهای بی امکانات هستیم و برای آزمایش دقیق باید به شهرهای اطراف برم

ببخشید طولانی شد، خانم دکتر اگر میشه راهنماییم کنید

اِن شاء اللّه همواره در کنار خانواده و عزیزانتان موفق و سلامت باشید 

ممنونم از لطفتون، ببخشید آخرین سوالم این هست که بنظرتون خستگی که الان پنج ماهه خوب نشده بنظرتون علتش ...

باید به پزشک مراجعه کنید و آزمایشات تکمیلی انجام بدین و در صورت لزوم دارو های ها تقویتی مصرف کنید 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )