2777
2789
عنوان

عکس سقفتونو بدین حوصلم پوکیددد

124 بازدید | 102 پست

حوصلممممممم خیلی سر میره 🥴😫

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه

با عکس سقف ما حوصلت سر جاش میاد😂😂😂

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
منم کلافم

عشقم توام عکس سقف میخای ؟؟؟😁😆😜

من بلد نیستم  وقتی دلم گرفت ، با کسی درد و دل کنم ، بلد نیستم وقتی بی پناه بودم ، به کسی پناه ببرم ، من عادت کرده ام همه جا قوی باشم ، و این بیشتر از همیشه ضعیفم میکند ...! 💐 تنهایی شیک تره ...! 💐 چه درونم تنهاست ..........
با عکس سقف ما حوصلت سر جاش میاد😂😂😂

اره بالاخره سرمون ک گرم میشه🤪😅

فقط به خاطر تو در تاریکی عکس سقف

مرسی عزیزم😅😅😅😅

اره بالاخره سرمون ک گرم میشه🤪😅

خدایی عکس از چه چیزایی میخایناااا...😂😂😂

من رو عکس سقفمون حساسم ...نمیخوام عکسش پخش بشه😂

عشقم توام عکس سقف میخای ؟؟؟😁😆😜

نه هیچی نمیخوام🥺

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

متاهلی یا مجرد؟ 

من قبلا شاغل بودم ۱۲ سال بخاطر افسردگی استعفا دادم، یکسال اولش حالم خیلی بد بود زمان برام نمیگذشت اصلا انگار زمان ایستاده بود، 

الان شش ماهه خودمو با فیلم سرگرم میکنم هم حال روحیم خوب شده هم سرم گرم شده 

میزنم ماهواره این کانالهایی که فیلم ایرانی داره حتی تکراری نگاه میکنم

حسرت واقعی را آن موقع ميخوری كه بفهمی، اندازه سن و سالت زندگی نكرده ای