2777
2789

فقط مواظب باشید نخ قرقره خیاطی بدین 

طناب بدین طرف میپره 

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وی نفهم بود نخ و طناب و زنجیر هیچی نمیگرفت. رفتم مستقیم بهش گفتم بعداز سه ماه بلاخره یه اتفاقایی داره میفته خیلی خیلی لاک پشتی

اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم                          شوهری رو که من بخوام با بی‌حجابی بقیه نگران ازدست‌داشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچ‌وقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بی‌اعتماد‌به نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم

تجربه ای در این زمینه ندارم دوست عزیز😂🗿

زادهِ ی بلوچ از دیار بلوچستانم🤍🐳.                                    +باب اسفنجی:هر ضربه ای ک میخورم از سادگیمه!          پاتریک:ساده نباش راه راه باش:)                                                                       باز میشه این در،صبح میشه این شب🖤🕊️.                                                                            در ستایش خاطرِ اسوده و فراغتِ بال✨🌱_
فقط مواظب باشید نخ قرقره خیاطی بدین  طناب بدین طرف میپره

نخ کرک پرز طناب زنجیر هیچی نمیگرفت. الان میگه فک میکردم فقط دختر باحالی هستی 🤦🏻‍♀️😑

اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم                          شوهری رو که من بخوام با بی‌حجابی بقیه نگران ازدست‌داشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچ‌وقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بی‌اعتماد‌به نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم
😂😂😂چجوری ولی دقیقا ب چشم دیدم خیلی هم نباید طناب بدی

توضیحش سخته😂😂😂

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
دمت گرم چ جرعتی داشتی 

باید پی همه چبزروبه تنت بمالی. به هرحال ۵۰ ۵۰ هست ممکنه بگه نمیخوامت یا هرچیزی. ولی من آدمی نیستم که تاآخر عمرم بتونم حسرت بخورم که کاش بهش گفته بودم

ببین بهترین راهش اینه بهش بگو میدونی اولین بوسه ی جهان چجوری اتفاق افتاد

یک مرده خیاط دستش بند بود به زنش گفت بهم نخ میدی زنشم داشت شال میبافت اونم نخو با دندوناش گرفت برد طرف شوهرش و شیرین بود ادامه دادن ....

حالا نخ داری  

همه چی 32 یک ماهی ساعت 25 و 61 دقیقه حل میشه
باید پی همه چبزروبه تنت بمالی. به هرحال ۵۰ ۵۰ هست ممکنه بگه نمیخوامت یا هرچیزی. ولی من آدمی نیستم که ...

اخه یه موقه طرف خودشم بخادت ولی از اینکه تو رفتی جلو گند میزنه به همه چی