2777
2789
موفق باشید ولی عزیزم حواست باشه زیادی هم خودتو وابستش نشون ندی

ممنون. واسمون دعا کن 😘

اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم                          شوهری رو که من بخوام با بی‌حجابی بقیه نگران ازدست‌داشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچ‌وقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بی‌اعتماد‌به نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم
باید پی همه چبزروبه تنت بمالی. به هرحال ۵۰ ۵۰ هست ممکنه بگه نمیخوامت یا هرچیزی. ولی من آدمی نیستم که ...

دمت گرم منم همینطور شانسمو امتحان کردم گفت نه‌ . غصه خوردم. ولی دل کندم. تکلیفمو فهمیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شد ۸ سال که نتونستم. 

لطفا دعاکنید خودش بیاد😔 یه صلوات لطفا

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
دمت گرم منم همینطور شانسمو امتحان کردم گفت نه‌ . غصه خوردم. ولی دل کندم. تکلیفمو فهمیدم

کار خوبی کردی. حداقل دیگه ذهنت درگیرش نیست و میتونی زندگیت رو جلو ببری

اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم                          شوهری رو که من بخوام با بی‌حجابی بقیه نگران ازدست‌داشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچ‌وقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بی‌اعتماد‌به نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم
وی نفهم بود نخ و طناب و زنجیر هیچی نمیگرفت. رفتم مستقیم بهش گفتم بعداز سه ماه بلاخره یه اتفاقایی دار ...

وای دقیقا لاک پشتم رد کرده😐😂

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️