اخه یه موقه طرف خودشم بخادت ولی از اینکه تو رفتی جلو گند میزنه به همه چی
بابد جنبه طرف مقابلت رو بدونی و محکش بزنی قبل اینکه بهش حرفی بزنی. من میدونستم اگه اتفاقی هم بینمون نیفته هیچوقت به روم نمیاره. همینطور که الان این رو واسم پوینت مثبت میبینه و میگه خوشم میاد دختری نیستی که منتظر باشی هرچه پبش آید خوش آید خودت تصمیم میگیری زندگیت چطوری باشه
اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم شوهری رو که من بخوام با بیحجابی بقیه نگران ازدستداشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچوقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بیاعتمادبه نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم
ببین بهترین راهش اینه بهش بگو میدونی اولین بوسه ی جهان چجوری اتفاق افتاد یک مرده خیاط دستش بند بود ...
چه جاذاب 🤣🤣🤣
اللهم انّی اسئلک باسمک العظیم الاعظم شوهری رو که من بخوام با بیحجابی بقیه نگران ازدستداشتنش باشم باید بذاری دم در ببرنش. گویا این عزیزان طعم عشق و علاقه رو هیچوقت نچشیدن.بابا چرا اینقدر بیاعتمادبه نفسین شما!؟ کسی که بخواد بره، میره :/"مجردم" «یا موافق با نظر من هستی یا دشمن خونی من که باید کشته بشی»نگاه برخی دوستان هنگام بحث کردن.تاپیک حس ششم دوس دارم به روم نیارین 🤭دکتر داروساز هستم. زیاد آنلاین نمیشم ولی اگه سعادت حضور داشتم سوالی داشتین درحد توانم درخدمتم
حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
یا کلا با طناب بدی و باهاش دارش بزنی تا عاشقت شه 😂
حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
آره بهش گفتم ازت خوشم میاد و اگه تمایل داری باهم بیشتر آشنا بشیم. گفت اصلا فکرشو نمیکردم و الان شرایط آشنایی ندارم بهم فرصت بده چون دوستای خوب همدیگه هستیم و دلم نمیخواد به هیچ دلیلی دوستیمون خراب بشه. منم دیگه اصراری نکردم ولی باهم ارتباط عادی قبلیمون رو داشتیم فقط گاهی من سعی میکردم از اتفاقات شخصی واسش تعریف کنم یا بالعکس بهش فضا میدادم راحت باشه از دغدغه هاش بگه واسم.بعد از یه مدت خودش اومد جلو. هرچند الانم میگه هنوز خیلی گیجم و اصلا شرایط زندگیم مساعد نیست و اینا. توکل کردم به خدا هرچی واسم خواست راضی هستم