2789
عنوان

امام رضا..

61 بازدید | 26 پست

اومدم ب پابوست ب دست بوست به کنیزیت.. 

آمدم ای شااااه جواابم بــده💚💚💚💚💚💚😞

دل پر از غصه و غمم رو شاد کن.. 

تو که ضامن آهو شدی ضمانت مارو هم بکن آقاجان آقاجانم 🤲🏻😭🤲🏻😭🤲🏻💚🌿💚🌿

اول تمام خانمای چشم انتظار اولاد بخصوص نی نی سایتیای عزیز بعدم نظری ب من بنداز ب من حقیر ب من منتظر به من زجر کشیده💚🌿💚🌿😞🌿💚😞

ای شاه پناهم بده

جوابم بده

ناامیدم بر نگردان 

شاه شاهان.. 

خادما گریه کنون صحنتو جارو میزنن😭😭🤲🏻🤲🏻🤲🏻😞

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

برای منم دعا کنید به عشقم برسم تاابد کنارش خوشبخت و باآرامش زندگی کنم🥺

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آمین😔😔 جواب منو نداد. 

خسته ام از زندگیم

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
برای منم دعا کنید به عشقم برسم تاابد کنارش خوشبخت و باآرامش زندگی کنم🥺

الهی ک ب خیر و خوشی در کنار عشقت قرار بگیری بزودی🤲🏻

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
میشه برا تشکیل قلب نی نی منم دعا کنید 🥺🙏😔

الهی که قلب نی نی شما نو شش هفته صداشو بوضوح بشنوی الهی خداوند نی نی تو از تمام بلاها محفوظ بداره ان شاءالله بسلامتی بیاد بغلت عزیزم 

برای سلامتی منم دعا کن  ....دعا کن بیماریهام خوب بشه

الهی ب حق ذوالجلال و الاکرام خداوند شفا بده بیماریهاتو عزیزم

امن یجیب المضطر اذا دعا و یکشفو السو🤲🏻💚

الهی که قلب نی نی شما نو شش هفته صداشو بوضوح بشنوی الهی خداوند نی نی تو از تمام بلاها محفوظ بداره ان ...

دورت بگردم الهی 😭یعنی میشه

یدونه صلوات برام میفرستی؟🙏خدایا اگه میشه اینبار یه بارداری سالمی رونصیبم کن .الهی امین🫂🫂🙂
😭 😭😭التماس دعا 

محتاجیم ب دعا 

خداوند گره گشای تمام مشکلاتتون باشه ب حق اقا امام رضا🤲🏻🤲🏻😭

آمین😔😔 جواب منو نداد.  خسته ام از زندگیم

😭🤲🏻🤲🏻🤲🏻😭😭