2777
2789
عنوان

امام رضا..

| مشاهده متن کامل بحث + 61 بازدید | 26 پست
محتاجیم ب دعا  خداوند گره گشای تمام مشکلاتتون باشه ب حق اقا امام رضا🤲🏻🤲🏻😭

قربون مهربونیت ..انشالله به حق دل پاکت امام رضا امین گوی دعاهات باشه 😢

منتظران بدانند اگر با آمدن آفتاب از خواب بیدار شویم نمازمان قضاست !!!
اگه میشه واسه شفای بابام دعا کن خیلی دلم میخواست منم برم ولی رام خیلی دوره

منم از هزار و ششصد کیلومتر دورتر اومدم

خدایا بحق آقاامام رضا شفا بده مریض ما رو پدر عزیز مارو🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برای منم دعا کنین با شوهرم آشتی کنم و اقا منو با همسرم بطلبه😔🥀🙃

الهی ک آشتی میکنید عزیزم 

الهی ک طلببده بشید بزودی

پیشقدم شو برای آشتی دلتو بسپار ب خدا

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
دورت بگردم الهی 😭یعنی میشه

بله ک مبشه عزیزم خداوند خیلی مهربونه اون لحظه ک صدای تپس زندگیتو میشنوی برای منم دعا کن💚💚💚💚😭🤲🏻

الهی ک ب خیر و خوشی در کنار عشقت قرار بگیری بزودی🤲🏻

الهی آمین🥺فدای دل مهربونت بشم انشاءالله سال دیگه همین موقع بچت بغلت باشه سالم و صالح😍

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍
الهی آمین🥺فدای دل مهربونت بشم انشاءالله سال دیگه همین موقع بچت بغلت باشه سالم و صالح😍

الهههییی آمین

دورت بگردم 💚🙏🙏🙏

ان‌شاءالله🥺🥀 پیشقدم شدم و منتظر خبر خودشم😔🥀

انشاءالله هرچه زودتر آشتی میکنید خواهرم خدابزرگه😍برای به هم رسیدن ما دعا میکنی مهربون؟خیلی دلم آشوبه دعا کن یه اتفاق یهویی بیفته از شدت خوشحالی جییییغ بزنم گریه کنم🥺

وقت مرگم نفسی مهلت دیدار بده🤍وانگهم تا به لحد خرم و دلشاد ببر🤍اگر خواستی زندگینامه شهید محمدرضا حقیقی رو بخون شهیدی که در قبر خندید🤍با دل پاکت برای من هم دعا کن که حاجت روا بشم🤍اللهم عجّل لولیک الفرج🤍

[QUOTE=260077294]بله ک مبشه عزیزم خداوند خیلی مهربونه اون لحظه ک صدای تپس زندگیتو میشنوی برای منم دعا کن💚💚💚💚😭🤲 ...[/QUOT

چشم عزیزم  ممنونم از دعای زیبات

یدونه صلوات برام میفرستی؟🙏خدایا اگه میشه اینبار یه بارداری سالمی رونصیبم کن .الهی امین🫂🫂🙂
ان‌شاءالله 🥺 حتما عزیزم ان‌شاءالله همونی که میخوای بشه🥀😍

آمین خیلی ممنونم😍