2777
2789
عنوان

اطلاعات در مورد سیسمونی

23 بازدید | 18 پست

سلام چون تازه سیسمونی خریدم خواستم یسری اطلاعات در اختیارتون بذارم که اینقدر استرس و دغدغه قیمت نداشته باشید چون خودم قبل خرید خیلیا بهم استرس وارد کردن

سيو كردم تاپيكت رو

اللَّهُمَّ صَلِّ على محمّدٍ وعلى آلِ محمَّدٍ، كما صَلَّيتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجِيدٌ، وبارِكْ على محمدٍ وعلى آلِ محمّدٍ، كَما بارَكتَ على إبراهيمَ وعلى آلِ إبراهيمَ إنّكَ حَميدٌ مَجيدٌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخام شروکنم 

ولی هم واهمه قیمت دارم 

هم اینکه چیابخرم وازکجا

میشه برام یه صلوات بفرسین💚 خدابه منم یه نی نی👶سالم بده آخه خیلی دلم بچه میخواد😢💔خدایااامرسی که بهم نی نی دادی خدایاتوروقسم میدم به یآس حضرت عباس درروزکربلا بچموسالم به بغلم برسون💚🙏خدایامرسی که بچموسالم به بغلم رسوندیش😍
کل سیسمونی من شد ۲۰ میلیون که شامل یه سیسمونی کامل شد 

خوب عزیزم چیا خریدی؟ منم میخوام تا یکی دوماه دیگه بخرم اگه پولم جور بشه ان شاءالله به قول خودتون کلی استرس قیمتا رو دارم

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم   

یه سرویس خواب تخت دو منظوره همراه شلف دراور کمد رفتم خود تولیدی سفارش دادم شد ۱۱ تومن یه تشک گرفتم شد ۱ تومن 

رو تختی ۷۰۰ تومن 

سرویس تشک بچه ۶۸۵ 

کل سرویس بهداشتی ۳۰۰ تومن 

سرویس وان ... ۳۵۰ تومن 

کیف ۶۵۰ تومن 

کریر ۴۵۰

یه سرویس خواب تخت دو منظوره همراه شلف دراور کمد رفتم خود تولیدی سفارش دادم شد ۱۱ تومن یه تشک گرفتم ش ...

باسرویس چوب ۲۰ تومن شد؟

میشه برام یه صلوات بفرسین💚 خدابه منم یه نی نی👶سالم بده آخه خیلی دلم بچه میخواد😢💔خدایااامرسی که بهم نی نی دادی خدایاتوروقسم میدم به یآس حضرت عباس درروزکربلا بچموسالم به بغلم برسون💚🙏خدایامرسی که بچموسالم به بغلم رسوندیش😍
دارم مینویسم هر چی جا انداختم بگو بهت بگم

اسبابه بازی بگو

دوچرخه یاسه چرخه

وسایل بهداشتی چیاگرفتی وقیمتاشون؟

درضمن بنظرت میشه وسایل بهداشتی روازداروخانه گرفت.؟

پستونک و بندش ۸۰

شیشه شیر ۱۲۵

دوتا زیر انداز ۶۰

سه تا خشک کن ۱۲۰ 

سردیس ۱۹ تیکه ۳۰۰

پتو دور پیج ۲۳۵

یه لباس زمستونی بیرون ۳۸۰ 

لباس های تو خونه ای دستی ۸۵ 

یه ست حوله تن پوش ۳۵۰ 

ست کامل ناخونگیر شونه تب سنج...۳۵۰ 

اسبابه بازی بگو دوچرخه یاسه چرخه وسایل بهداشتی چیاگرفتی وقیمتاشون؟ درضمن بنظرت میشه وسایل بهداشتی ...

نه دوچرخه خریدم نه سه چرخه اسباب بازی واسه یکی دو سال به بالاس خریدش بیهودس