2777
2789
عنوان

من ی متاهلم

65 بازدید | 50 پست

ولی حوصله انجام کاری حتی غدا خوردن برا شکم خودمم ندارم اون وقت مجبورم پاشم غدا درست کنم طرف بشورم و خونه رو تمیز کنم 

کاربریم دست خودم و دوستامه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد تاپیک دیروزم افتادم من یک دیپلمه ام و تاپیک امروزم من یک خانه دارم

شاید افسردگی دارین خدای نکرده 

سرت بر نی تلاوت می کند قرآن را .. تنت اما درین صحرا رها افتاده ..🍂 دلم افتاده در دامِ اباعبدالله .. پریده بر سر بامِ اباعبدالله 🌻 من آن هیچم من آن پستم من آن ناچیزم ؛ که قیمت دارم از نامِ اباعبدالله ❤
یکیو استخدام کن    

دلت خوشه ها

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

منم😐 ولی حس میکنم چون بخاطر سن کمیه ک دارم اینجوریم  حوصله هیچ کاریو ندارم و انجام دادن هیچ ...

چند سالتونه

سرت بر نی تلاوت می کند قرآن را .. تنت اما درین صحرا رها افتاده ..🍂 دلم افتاده در دامِ اباعبدالله .. پریده بر سر بامِ اباعبدالله 🌻 من آن هیچم من آن پستم من آن ناچیزم ؛ که قیمت دارم از نامِ اباعبدالله ❤

و منی که مجبورم ۶صبح پاشم صبونه آماده کنم برا بچه ها برن مدرسه😂😂😂پیش میاد بعضی روزا آدم حوصله کاریو نداشته باشه اگه همیشه اینطوری یه فکری باید بکنی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻