2777
2789
عنوان

من حساسم؟

81 بازدید | 37 پست

یه دوست خانوادگی داریم که خانومش دختر خوبیه ولی راحته. قبلا چندبار با همسرم تماس گرفته بود و خواسته بود کاری رو براش انجام بده. گاهی هم دیدم تو اینستا پیام میفرسته برا همسرم. همسرمم باش راحته به نسبت. با خانومای فامیل خودم و خودشم راحته ولی من مشکلی ندارم. فقط با این خانوم که زیاد حرف بزنه یا هی چشم تو چشم بشن من معذب میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بوددم مشکل نداشتم 

ولی گاهی شُل بگیری ، سفت میخوری

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

گیر نده ولی چ معنی داره خودش پیام بده شوهرش چرا ب شوهرت نگفته 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
عجب شوهر خودش کمرش شکسته بود که به شوهر شما گفته براس کار انجام بده 🗿

همین حس بدی بهم داد. البته کاره اینترنتی بود و پیدا کردن یه آدرس. شوهر خودش قاقه تو این زمینه ها. ولی بلز میتونست از هر کس دیگه ای بپرسه. بنظرم حریم نشناسه.

ببین یکی دوبارم به همسرم گیر دادم ولی میترسم بیشتر گیر بدم، همسرم حساس شه

نه گیر نده بگو حس خوبی ندارم از این کار ها نه که بی اعتماد باشم اما من حاضر نیستم حتی یک ثانیه تو وقتتو برای خانومی جز من تقسیم کنی☺️چون خیلی دوستت دارم...یجورایی زبونش بگیر که مثلن واست خیلی مهمه

اگرتویکباربمنبگیبندہیمن          زعرشتبگذردخندهیمن♥️😍

یه نکته دیگه ام بگم اینکه دو یه ماه پیش که رفت و امدامون بیشتر بود اینا مشکل داشتن و حتا یه بار جلو ما دعوا کردن و خانوم به اقا گفت من دوست ندارم. البته با خودمم درد و دل کرده بود. میدونم قصدی نداره و رابطه خودمم با همسرم خوبه ولی دل چرکینم و خوشم نمیاد

خودت که گفتی دل چرکینی، زن و شوهرای قدیم جلو عالم و آدم دعوا میکردن حساس شدی 

ببین اینکه با همسرش مشکل داشت و به برادراش یا شوهر خواهراش یا برادرشوهراش زنگ نزده بود و به همسر من زنگ زده بود چندین بار این ناراحتم کرد. 

یه مشکلی هم با همسرش داشت که من اون روز دعوا متوحه شدم که همسر منم میدونه ولی محض رازداری به من نگفت. یه بارم دعواشون شده بود هم خانوم و هم آقا صدبار توی یه روز به همسر من زنگ زده بودن ولی همسر من چیزی به من نگفت و من بعدا فهمیدم. این مخفیکاریا آدمو حساس میکنه دیگه