2777
2789
عنوان

من حساسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 81 بازدید | 37 پست
از رو گوشیش دیدم دیگه. هم اینستا و هم تماس.  ارتباط چشمی هم زیاد میگیرن. همسر من فقط تو خانواد ...

به همسرت تا حالا از حست گفتی چی میگه؟ بهش بگو تو این جامعه ای که همه گرگ شدن همه منتظرن یکی پاشو کج بزاره چالش کنن.. بعدم غیر مستقیم بگو مثلا سر یه بحث رو باز کن بگو فلانی اینجوری کرده خودشو بدبخت کرده زنش ولش کرده.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به همسرت تا حالا از حست گفتی چی میگه؟ بهش بگو تو این جامعه ای که همه گرگ شدن همه منتظرن یکی پاشو کج ...

آره گفتم. فقط از تماسا که چرا انقدر زنگ زدن و چه خبر بوده مگه. ولی با تعجب و عصبانیت (وقتی پیله کردم) گفت چرا الکی حساس شدی؟ نمیتونم بهت بگم چون خصوصیه

همسر من به دوستم و خواهرشو و اینام پیام میده تو اینستا و خودمم میگم مثلا تبریک بگو تولدشو و فلان ولی من به اونا حساس نیستم. چون اطمینان دارم به اونا. به این خانوم زیاد مطمئن نیستم و حساس شدم روش. خودمم دوست ندارم حساس شما. حس گندیه

زیاد دوست ندارم رفت و آمد کنم باهاشون. لاکی حساس شدم؟ 

ببین عزیزم اصلا حرف حساس شدن یا نشدن نیست،شما از این خانوم انرژی منفی میگیری ک حق داری،دقیقا مشابهش رو دارم منم.خیلی راحت ب همسرت بگو ،بگو من دوس ندارم شما با این خانوم اینقد پیام و تماس داشته باشی.مطمئن باش اگه تو با شوهر اون اینقد اوکی بودی شوهرت ب روت میاورد

تو با من قدم بزن...من تا ته دنیا جاده میسازم...

من با همسرم حرف زدم و از احساس خودم گفتم! خیلی تعجب کرد. چون واقعا چیزی نبوده. آروم شدم و فکر می کنم یه کمی بیش از حد حساس شده بودم. میخوام مراقب باشم ولی دیگه گیر ندم. وقتی مطمئنم که همسرم دوستم داره. 

این شکا از عوارض نی نی سایته؟ یا خوبه و باید باشه واقعا؟