2777
2789
عنوان

من حساسم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 81 بازدید | 37 پست
ببین اینکه با همسرش مشکل داشت و به برادراش یا شوهر خواهراش یا برادرشوهراش زنگ نزده بود و به همسر من ...

ببین عزیزم اون خانم دور از چشم همسرش که به همسر شما پیام یا زنگ نزده، بد تعریف کردی باید از اول می گفتی اینارو، بله شما زیادی حساسی و این حساس بودن فقط به خودت لطمه میزنه طرف بیگناهه

خوشگله؟ چجوریه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین عزیزم اون خانم دور از چشم همسرش که به همسر شما پیام یا زنگ نزده، بد تعریف کردی باید از اول می گ ...

خوشگلی که خودم بهترم ولی اون زیاد اهمیت نمیده به پوشش و شالو میندازه. انواع و اقسام کارا رو هم تو صورتش انجام داده. کاشت ابرو. عمل بینی. تزریق لب و اکتنشن مژه. 

بنظرم جلو ضرر و از هرجا بگیری منفعته 

اصلا و ابدا نذار ادامه پیدا کنه 

بخدا خودم خیلیارو دیدم با درد و دل ساده رابطه شون شروع شده هرچی زودتر پاشو از زندگیتون قطع کن وگرنه ی روزی ضربه شو میخوری

خدایا نگهدار همسرم هر لحظه و هرجا باش ❤️🫂 خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دیدی ، تو دلیمو به خودت میسپارم 🌿
داری الکی گناه بقیه رو میشوری گل بخودت بیا🤧چیزی نشده 

ببین ما چندتا دوست دیگه هم داریم. یکیشون فوق العاده خوشگله ولی خودش حریم نگه میداره. چرا رو اون حساس نیسنم؟

البته من نگفتم خطایی رخ داده. گفتم حس خوبی نمیگیرم. 

ولی سعی میکنم خیلی حساس نشم و خودم اذیت نکنم

با شوهرت منطقی حرف بزن ، بگو اینکار اون منو ناراحت میکنه من خیالم از تو راحته و بهت اعتماد کامل دارم اما همونجور که من حریم دارم و با همسر اون خانوم ارتباطی نمیگیرم ، توقع دارم اونم متقابل همینکارو بکنه ، واسه همین گفتم به خودت بگم که اینکار باعث ناراحتی من میشه و لطف کنی دیگه ادامه پیدا نکنه و حتی اگه اون خانوم پیام یا زنگ زد جوابشو ندی 

خدایا نگهدار همسرم هر لحظه و هرجا باش ❤️🫂 خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دیدی ، تو دلیمو به خودت میسپارم 🌿
ببین ما چندتا دوست دیگه هم داریم. یکیشون فوق العاده خوشگله ولی خودش حریم نگه میداره. چرا رو اون حساس ...

به حس ی زن اعتماد داشته باش ، اصلا نذار با شوهرت ارتباط بگیره

رفت و آمد خانوادگی نداشته باشید 

به هر حال همسرم هفته ای حداقل یکی دوبار این خانومو و همسرشو میبینه. به دلیل نوع کارشون. 

نمیتونم قطع کنم. خودشم خیلی اصرار داره که هر هفته بیا همو ببینیم. نمیدونم گیج شدم. 

ممنون که نظرتو گفتی

از کجا متوجه شدی اون خانم با شوهرتون ارتباط داره؟ مطمئنی همسرت غلو نکرده برای اینکه غیرت شما رو بجوش ...

از رو گوشیش دیدم دیگه. هم اینستا و هم تماس. 

ارتباط چشمی هم زیاد میگیرن. همسر من فقط تو خانواده خودمون با خانوما اینجور راحته با بقیه نه